2777
2789
عنوان

کی تعبیر خواب بلده؟میشه بیاین

1725 بازدید | 37 پست

همسرم امشب خواب دیده یه شیشه خیلی بزرگ دستش بوده من آروم زدم به شیشه و شیشه شکسته بعدش خودم یه شیشه برداشتم آوردم هم تیکه دادم به دیوار دوباره شکسته

رفتم تو نت سرچ کردم زده بود زنش میمیره

خیلی ناراحتم😔

پس تا فرصت داری برو اطلاعات گوشیتو پاک کن

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

خب چرا الکی خودتونو ناراحت میکنین؟

ایشالا اتفاقی نمیفته ..صدقه بدید ...بعدشم پیامبر میگن اصلا دنبال تعبیرش نباشید...خواب زاده ی مغز انسانه

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدقه بده آیت الکرسی بخون

هر خوابی تعبیر نداره 

تازه عروس بودم نمیدونم چه خوابی دیدم تعبیرش نوشته بود تموم شدن عمر الان ۶ ساله زنده م

ولی حتما صدقه بده هر بلایی باشه با صدقه رفع میشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
هیچی ندارم تو گوشیم

الان رفتم برات دیدم از تعبیر خواب 

نه اتفاقا عمرت زیاد میشه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔