2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭👌😭😭😭😭😭گاهی خیلی سخته خیلی.و این سختی سختی های بسیار به دنبال میاره، که آدم نمی دونه به کدو ...

یک جا شنیدم که رنج و سختی یک پدیده قطعی برای زندگی همه ما هستش که باید قبولش کنیم. همین پذیرش باعث میشه کمتر ناراحت بشیم و آستانه صبرمون رو ببریم بالا

خیلی دلم بد شکسته دلم میخواد تو یک بیابون تنها داد بزنم بگم آخه چرا شوهرم همش رو اعصابمه همش رو اعصابمه 

از انتخابم پشیمون شدم از بس رو اعصابمه باهاش سرد سرد شدن الان ۴ ماه گذشته اما ما با هم هیچ رابطه  ای نداریم یعنی من بهش اجازه نمیدم حالم از نزدیکی باهاش بهم میخوره 

خیلی دلم بد شکسته دلم میخواد تو یک بیابون تنها داد بزنم بگم آخه چرا شوهرم همش رو اعصابمه همش رو اعصا ...

عزیزم بنظرم حتما مشاوره برو.قطعا کمکت میکنه.نذار زندگیت نابود بشه بعد بخوای دنبالش بری

خیلی دلم بد شکسته دلم میخواد تو یک بیابون تنها داد بزنم بگم آخه چرا شوهرم همش رو اعصابمه همش رو اعصا ...

عزیزم رویکردت رو باید عوض کنی، رویکردت عوض بشه حالت عوض میشه با پشیمونی و اعصاب خردی هیچی عوض نمیشه

این تاپیک رو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3884691/مجردا-عقد-کرده-ها-متاهل-ها-باید-راز-عالی-شدن-زندگیمو-بگم-شاید-کم-کنه-بهتون?postId=123509423