حدود یک ماه پیش نامزدیم بهم خورد.. کلا شماره ام عوض کردم ولی ایسنتام که اون پیچو داشت پاک نکردم دو شب پیش بهم پی ام داد تولدم تبریک گفت 😞 . من فقط در جوابش بهش گفتم ممنون.. خیلی دوست دارم الان که فرصتش پیش امده بهش پی ام بدم حرفای دلم بهش بزنم یکم اروم شم ولی دودلم احساس میکنم بعد از دو شب بهش پی ام بدم خودمو کوچیک کردم ازی طرفم حرفامو نگم تو دلم میمونه بنظرتون پی ام بدم؟؟ اگه پی ام بدم چی بگم بهش
دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
فک نمیکنی واسه صحبت کردن باهاش خیلی دیر شده؟میگذاشتی سال دیگه بهش حرفتو میزدی...
اخه دختر خوب نامزدیت بهم خورده الان میخوای حرفای دلتو بگی چه دردی دوا میشه
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
از طرف اون بهم خورد ... خیلییی زود رنج بود تا خونوادم ی چی میگفتن زود ناراحت میشد میگفت خونوادت دارن تو کارم دخالت میکنن ... مثلا مامانم که احوال پرسی میکرد میگقت سر کاری یا نه میگفت خونوادت دارن تو کارم دخا لت میکنن حق نداره بپرسه که سر کارم یا نه مثلا ی بار امده بود خونمون سرمون توی گوشی هامون بود بعد بابام خطاب به دوتامون گفت درباره ایندتون صحبت کنیین گوشی همیشه هست دوباره ناراحت شد که خونوادت فلانه چنانه دیگه رفتیم مشاوره گفت میخوام نامزدی بهم بزنیم منم گفتم بسلامت
اگه اینکارو کرده چرا راه ارتباطی داری باهاش؟؟ فراموشش کن
دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
میدونم .ولی همون موقع اگر میگفتی لااقل سبک شده بودی الان چه فایده که بینتون دیگه ارتباطی نی
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه