2777
2789

سلام من این ماه از کیت استفاده کردم سیکلم۲۸روزس تقویم زد امروز ۲۷بهمن تخمک گذاریمه بعد من امروز کیتم کمرنگ شده دیشب سمت چپم تیر میشکید الان سمت راستم جوری تیر میکشه که همزمان کمرمم درد میگیره انگار سوزن میکنن تو شکمم شماهم اینجوری بوده تخمک گذاریتون با کیت فهمیدید کی تخمک گذاری دارید حامله شدید یا نه

بنظرم ی شب درمیون اقدام داشته باشین از همه مطمئن تره

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من از کیت استفاده کردم ولی بعدش حامله نشدم البته بدن ها فرق میکنه... منظورت کیت تخمک گذاری

چندماه بعد اقدامت باردار شدی؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

ناامید نشو بدن ها فرق میکنه همین مشکل که من دارم یکی با متفورمین حامله شده بود من با متفورمین نشدم مثلا الان مجبورم سوزن بزنم تا ببینم چی میشه هرکی یه جوره 

درآینده ایی نه چندان دور😍😍
من تا الان باردار نیستم این.ماه قراره از متفورمین وسینال اف و hmg استفاده کنم واقعا.نمیدونم چرا حامل ...

من دوبار زدم دکتر این ماه استراحت داده منم گفتم از کیت استفاده کنم