2777
2789
عنوان

بنای پایین

26 بازدید | 2 پست

سلام دوستان لطفاً بهم کمک کنید خیلی اعصابم خورد شده 

خوب من حدود 8ماه پیش دوماهه بار دار بودم که سقط شد بعد از اون پریودی های کامل منظم بود تا ماه قبل که پریود نشدم تمام دردها و علائم پریودی رو داشتم نیومد آزمایش بتا دادم ۷دهم بود که یعنی منفی خوب بعد 15روز بعد خون ریزی داشتم سه روز پشت سرهم فقط صبح ها و خیلی هم کم بود تا 3 روز بعدش هم لکه بینی داشتم که رفت دوباره دیروز که 26 بود تاریخ پریودی راد آزمایش بتا دادم چون هر روز حالت تهوع داشتم بتا خونم دیروز ۸ بود حالا نمی‌دونم این بارداری یا نه میشه کمکم کنید خیلی استرس دارم به نظرتون بتا خون میاد بالا یا ؟؟

تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله                                          برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره!                                           حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران!                   شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده،  علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن

بتای زیر ده بارداری نیست

من بارداری اولم که سقط شد بتام با سه روز تاخیر  ۵۰ بود که تازه دکتر گفت این یعنی مشکوک به بارداری هستی ممکنه باردار باشی یا نباشی

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.