2777
2789
شوهر منم مث همسر سابق شما بسیار بد دل بود  یک بار بدون خودش تا سر کوجه نرفتم خیلی دوسش داشتم ...

درکت میکنم عزیزم

انتخاب سخته

من و همسر سابقم که طلاق گرفتیم، همکار بودیم. فکر کن جو چقدر سنگین بود و اکثر همکارا می آمدن وساطت میکردن که حیفه ، جدا نشین و...

ولی از رفتارهای  بد همسرم با من اطلاع نداشتن.

ولی من به چند دلیل نموندم که بسازم و بسوزم

درآمد مستقلم/تحصیلات بالا/شغل با کلاسم/زیبایی که داشتم/ خونه هم خریده بودم

زورم می اومد بمونم  و تحمل کنم.خودم رو با زنای  پایینتر از خودم مقایسه میکردم.دق میکردم

مگه من چی کم داشتم؟؟؟؟ پیه همه چیز رو به تنم مالیدم

مهرم حلال و جونم آزاد...

از بدجنسی که داشت، دوست داشتم بمیره 

ولی الان روزی 11 بار آیه الکرسی میخونم واسه سلامتی شوهرم

ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا

همسر اولم مثل سگ پسیمان  ولی پشیمانی سودی نداره

شب دراز است و قلندر بیدار. ظلم بی جواب نمیدونه

الان میرم بیرون خرید بعد میشه ساعت10  شب، همسرم زنگ میزنه میگه کجایی؟

میگم بازار😂😂😂اصلا نمیگه چرا؟؟؟تازه میاد دنبالم.

مگه من چقدر زنده م که عذآب بکشم؟؟؟

ببخش پر حرفی کردم. 

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

درکت میکنم عزیزم انتخاب سخته من و همسر سابقم که طلاق گرفتیم، همکار بودیم. فکر کن جو چقدر سنگین بود ...

چقد خوشحالم که خوشبخت شدی 

بهم امید دادی 

منم زنای پایین تر از خودمو میبینم میگم چرا من نباید یک زندگی عادی داشته باشم 

باور میکنی حتی نیاز جنسیمم رفع نمیشد

ماهی یه بار  رابطه داشتیم

دعا کن منم خوشبختیو حس کنم 😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوشحالم که خوشبخت شدی  بهم امید دادی  منم زنای پایین تر از خودمو میبینم میگم چرا من ...

درکت میکنم عزیرم

انشاالله عاقبت بخیر بشی 

اگه جدا شدی

برای ازدواج دوم عجله نکن(من 5سال صبر کردم)

بهترین انتخاب رو داشته باش؛ با کیس جدید چند ماه رفت و آمد کن. روزی 11بار اسمهای اعظم خداوند متعال رو به نیت خوشبختی بخون ( مفاتیح داره )واسه ازدواجت زیاد دعا کن

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

هر کی اینو گفت خیلی ببخشید اما گوه خورده

ول کن حرف چرت و بی اساس مردم رو 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت