2777
2789

وای من مادرشوهرم مرغارو تیکه میکنه بعد ی قاشق روغن میریزه تو تابه های دو طرفه رژیمی 

درشو میبنده شعله کم ۵ ساعت میپزه خودش هی روغن میندازه و خیلی عالی میشه

عکسای خودمو میزارم‌تو پیجم میشه فالو کنین ؟minakhanomm77

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرغ بزار توی ماهیتابه پیاز و حلقه حلقه،،، درش بزار بخار پز که شد درش بردار یکم هویج و کرفس و فلفل دلمه،،،، و یکم کره خوب سرخ کن،، تو ی کاسه یکم رب و زعفرون آب بریز زیرش کم کن 

پیاز خورد کن مرغ رو بچین روش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی رب تفت بده بعد در قابلمه رو ببند و زیرشو کممم کن تا بپزه خوده مرغ آب میکنه و با همون آب میپزه آخرسر هم زعفرون دم کن بریز توش

با پیاز 

اول یه پیاز بزرگ حلقه میکنم بعد مرغ میچینم دوباره روش یکم پیاز میریزم با ادویه کامل یه قاشق روغن بعد که یکم آب انداخت زیرش رو کم میکنم درش رو میزارم تا ۲ یا۳ ساعت کامل میپزه

من اول با پیاز و سیر و زردچوبه و نمک و آب میزارم بپزع بعد سرخش میکنم کنارش سیب زمینی و پیازداغ و فلفل دلمه...گاهی هم مزه دار میکنم و میزارم تابه با کمی روغن ودرشو میبندم و خودش میپزه 

Boş ver

قابلمه رو گاز

روغن به میزان کم

مرغشو میزاری تو قابلمه

پیاز خلالی میکنی با هر ادویه که دوس داری به مقدار کم و نمک بهم میزنی میریزی رو مرغ تو قابلمه 

زیرشم کم میکنی میزاری اروم بپذه

یک طرفش که سرخ شد یک مقدار کره به همراه زعفرون دم داده( دلبخواهه) میریزی تو قابلمه و با همون شعله ی کم سمت دیگش هم که سرخ شد نوش جون میکنی

درسش کن عااالی میشه هم رنگش هم طعمش و دعا به جونم مبکنی

با رب انار سرو کن

همراه با هویچ و بروکلی بخار پز تزیینش کن

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بنظرم روش آب انداختن درست میکردم زیرش کم میکردم ولی اگه اول سرخش کنی بعد ی سس درست کنی بزاری دوساعت بپزه خیلی خوشمزه تره

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.