2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوبار یزد مرکز دولتی انجام دادم تقریبا هر بار ۵ تومنی هزینه شد یه بار هم اصفهان میکرو مرکز خصوصی تقریبا ۱۵ تومن شد نه گلم باردار نیستم

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            

کجا میخوای انجام بدی اول یه چک آپ کامل از خودت و شوهرت میگیرن بفهمن مشکل از کدومتونه بعد هم دارو وسونو وتخمک کشی 

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            
من دوبار یزد مرکز دولتی انجام دادم تقریبا هر بار ۵ تومنی هزینه شد یه بار هم اصفهان میکرو مرکز خصوصی ...

عه یعنی مراکز دولتی هم انجام میدن؟۱۵ملیون ک خیلی زیاده مخصوصا اگر جواب هم نگیری،انشالله ک ب زودی باردار بشی گلم

عه یعنی مراکز دولتی هم انجام میدن؟۱۵ملیون ک خیلی زیاده مخصوصا اگر جواب هم نگیری،انشالله ک ب زودی بار ...

ممنون گلم ان شاالله نتیجه بگیری،مشکلتون چیه؟قبل از اقدام برای ای وی اف خودت وشوهرت رو با داروهای گیاهی و ویتامین ها تقویت کن 

خب همینو نمیدونم ک کجا برم،من اصفهان هستم

من اصفهان مشتاق دوم می رفتم خوب بود همه چی ولی قسمت نبود

این تخمک کشی ک میگین فقط یکبار انجام میشه یا چند بار انجام میدن؟

نه گلم فقط یکبار،روز دوم پریودی دارو میگیری تا ششم روز ششم یک روز در میون یا هرروز سونوی واژینال میری ودارو میگیری تا وقتی تخمک هات به سایز خوبی برسن شاید ۵ روز تا ۷ روز طول بکشه بعد تخمک کشی انجام میدن وقتی تخمک و اسپرم شوهرت رو لقاح دادن وجنین تشکیل شد باتوجه به شرایط رحمت ماه بعد یا چندماه بعد جنین برات انتقال میدن 

اخی عزیزم انشالله ک قسمتت میشه ب زودی ب حق این شب عزیز ک ولادت حضرت زهرا بود

ممنون عزیزم😍