2777
2789

هیچی کامپیوتر بلد نیستم در حد خیلی معمولی اهنگ بزارم و ایناااا 

اگه بخوام از پایه یاد بگیرم و برم سمت برنامه نویسی و وب بازار کار داره ؟

می خوام از طریق برنامه نویسی منبع درامد داشته باشم 

حتما باید دانشگاه رفت ؟

کلاس بیرون تمام این هارو اموزش میدن ؟

خدایا خودت پشت و پناهم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما لازم نیس بری دانشگاه هرچند تو دانشگاه بیشتر مدرک میدن تا ....

برو کلاسای فنی و حرفه ای شرکت کن

چون میگی هیچی بلد نیستی اول برو مهارتای هفت گانه رو یاد بگیر(ICDL1,2) 

برنامه نویسی رو تو دانشگاه که درست یاد نمیدن هر کی بلده خودش تلاش کرده و کلاسای بیرون رفته اگه ...

ممنون گلم 

شما خوندی ؟

میشه راهنمایی کنی از کجا شروع کنم ؟

برنامه نویسی رو تو دانشگاه که درست یاد نمیدن هر کی بلده خودش تلاش کرده و کلاسای بیرون رفته اگه ...

در ضمن تو آموزشگاه ها هم کامل یاد نمیدن خودت باید کتاب بخونی .مرجع های خود نرم افزار رو بخونی زبانتم خوب باشه تا خوب یاد بگیری

حتما لازم نیس بری دانشگاه هرچند تو دانشگاه بیشتر مدرک میدن تا .... برو کلاسای فنی و حرفه ای شرکت کن ...

کامپیوتر دارم خونه 

از این سایت های انلاین یبت نام می کنم 

کتاب فنی حرفه ای رو هم دانلود کردم 

شما چی گل زیبا خوندی این رشته رو؟

،بازار کار داره برنامه نویسی؟

در ضمن تو آموزشگاه ها هم کامل یاد نمیدن خودت باید کتاب بخونی .مرجع های خود نرم افزار رو بخونی زبانتم ...

من خیلی سال پیش مدرک گرفتم که اصلا به دردم نخورد و چیزی هم یاد نگرفتم

ولی دوستانم از همین عنی حرفه ای و آموزشگاه ها شروع کردن و خودشونم با مطالعه و تلاش خودشون پیشرفت کردن

من تو زمینه برنامه نویسی کار نمیکنم الان

در ضمن تو آموزشگاه ها هم کامل یاد نمیدن خودت باید کتاب بخونی .مرجع های خود نرم افزار رو بخونی زبانتم ...

ممنون حتما 

می دونید سرایداریم 

نمی رسونیم می خوام از یه جایی شروع کنم اگه خدا بخواد به کامپیوتر علاقه دارم 

به هیچ چیز دیگه هم علاقه ندارم 

من۲۳سال پیش دیپلم کامپیوترگرفتم اونموقع خیلی مدرکم ارزش داشت،حیف....بعدش ازدواج کردم و...خدا روشکر زندگیم خوبه راضیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من خیلی سال پیش مدرک گرفتم که اصلا به دردم نخورد و چیزی هم یاد نگرفتم ولی دوستانم از همین عنی حرفه ...

چه عالی موفق باشید همیشه 

منم علاقه دارم 

نمی دونم چرا کاملا بی مقدمه چندین ماه پیش خواب دیدم دارم میرم دانشگاه رشته ی مهندسی کامپیوتر رو می خونم در صورتی که من نه شرایطش رو دارم و نه پولش 

من۲۳سال پیش دیپلم کامپیوترگرفتم اونموقع خیلی مدرکم ارزش داشت،حیف....بعدش ازدواج کردم و...خدا روشکر ز ...

عشقتون پایدار گلم 

من علاقه دارم به کامپیوتر

ممنون حتما  می دونید سرایداریم  نمی رسونیم می خوام از یه جایی شروع کنم اگه خدا بخواد به ...

میدونی کسایی که به امید زندگی بهتر کاری رو شروع میکنن موفق ترن

چون یه انگیزه ی بزرگ دارن

حتما شمتم به هدفت میرسی .ان شاءالله 

میدونی کسایی که به امید زندگی بهتر کاری رو شروع میکنن موفق ترن چون یه انگیزه ی بزرگ دارن حتما شمتم ...

انشالله 

ممنون از وقتی که گذاشتید