2777
2789

حرفای اولیه رو که زد سریای بعدی همش حرفای زناشویی میزد سایزت چنده یا چی میپوشی فلان جا لباس و دوست دارم با خانومم فلان جور باشم و اینها و خیلی حرفای زشت دیگه منم حرصم در اومد باهاش بحث و دعوا کردم گفت زن غر غرو خوشم نمیاد خیلی گوشت تلخی و همش گیر میدی 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی بلایک 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

حرفای اولیه رو که زد سریای بعدی همش حرفای زناشویی میزد سایزت چنده یا چی میپوشی فلان جا لباس و دوست د ...

چرا خیلی غیر عادی بوده . هول 😐

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

حرفای اولیه رو که زد سریای بعدی همش حرفای زناشویی میزد سایزت چنده یا چی میپوشی فلان جا لباس و دوست د ...

ولش کن نمیدونه از همین اول نباید اینا رو پرسید و بعد از مدتی باید پرسید تو هم خجالت کشیدی چون بی ادب و خارج عرف بوده و عصبی شدی 

اون احمقم نفهمیده بد موقع گفته و مقصره انداخته گردن تو 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

ببین یسری دیگ دارن میترکن ینی از تو چشاشون داره میزنه بیرون ، اینا احتمالا فیلم هم نگا میکنن و خودش فک میکنه الان میخاد زن بگیره ولی فقط فعلا میخاد رفع نیاز کنه

کسی ک هدفش فقط ازدواج و زندگی باشه این سوال ها رو نمیپرسه ، هر کس یه بدنی داره ، البته این اطلاعات باید تا حدی داده بشه به طرف مقابل ولی زمانش الان نیس ، از این آدم فرار کن

ولش کن نمیدونه از همین اول نباید اینا رو پرسید و بعد از مدتی باید پرسید تو هم خجالت کشیدی چون بی ادب ...

من حالا مودبانه شو گفتم ، سانسور کردم روم نمیشه دوست دارم فلان کار انجام بدمو اینجور چیزا هر چی ام میگفتم گوش نمی‌کرد زدم سیم آخر😐

من حالا مودبانه شو گفتم ، سانسور کردم روم نمیشه دوست دارم فلان کار انجام بدمو اینجور چیزا هر چی ام م ...

آره فهمیدم ولش کن

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

غیر عادی نیست؟؟ بابا فقط گیر داده بود این موضوع همش فقط وفقط این موضوع رو پیگیر بود حالشو گرفتم قهر ...

چرا دیگه 

گفتم که غیرعادی بوده 

واقعا حرفاش بد بوده 

ببین یسری دیگ دارن میترکن ینی از تو چشاشون داره میزنه بیرون ، اینا احتمالا فیلم هم نگا میکنن و خودش ...

همون خیلی تعجب اوره هم خیلی تاکید به ازدواج داشت و هم هی هر لحظه در مورد اون مسائل حرف می‌زد لباس زیر رنگش چی باشه و دوست دارم فلان کار کنم و اینجور حرفا امروز باز خواست شروع کنه به شدت برخورد کردم گفتش زن غر عرو نمیخوام همش گیر میدی