2777
2789
عنوان

کیا دو باره ازدواج کردنو راضین ؟ کیا از عشقشون جدا شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست
بخاطر خیلی چیزا  مهمترینش خیانت بی مسئولیتی عصبی بودن ولخرجی برای خانما و ....

شوهر ادم چشم پاکیه 

اهل دوست و اعتیاد و .. اینا نیس 

واسه زنا دیگه خرج نمیکنه اما واسه منم خرجی نمیکرد

تنها خوبیاش همونا بود ک گفتم

شوهر ادم چشم پاکیه  اهل دوست و اعتیاد و .. اینا نیس  واسه زنا دیگه خرج نمیکنه اما واسه م ...

خوب پس چرا میخوای جدا بشی؟اینهمه خوبی داره عزیزم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدیاشم گفتم ندیدی؟

دست بزن 

بد دهنی در حد اینکه تا عصبی میشه فحش ناموس میده

خسیس 

رابطه جنسیمونم به زور ماهی یه بار 

بد دله تا حالا بدون خودش پامو از در نذاشتم بیرون هبجا نمیذاره برم صب تا شب تنهام تو خونه

الان بالا خوندم برای چی

من هیچوقت کسی رو تشویق به جدایی نکردم 

ولی مرد دست بزن و بددهن متاسفانه هیچوقت عوض نمیشه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
بدیاشم گفتم ندیدی؟ دست بزن  بد دهنی در حد اینکه تا عصبی میشه فحش ناموس میده خسیس  رابط ...

دیدم عزیزم 

بنظرم حق داری تحمل این مرد واقعا سخته

من شوهر سابقم اصلا دست بزن نداشت

باباشم همینو بهم گفت  گفت نمیگم جدا شو ولی به امید تغییرش بر نگرد

درسته عزیزم چون چند سال اینطوری بزرگ شده و تغییرش تقریبا غیرممکنه

چرا  سعی نمیکنی زندگیتو از نو بسازی، شاید تغییری کرد، شوهر دوم خیلی شانسی ممکنه  خوب از آب ...

تضمین نمیده ک برگردم من ۷ ماهه ک خونه رو ترک کردم و وکیل گرفتم و روند دادگاهو پیش گرفتم 

زنگ میزنه میگه پشیمون شدم برگرد ولی خوب ۹۰ درصد مردا تو این موقعیت همین حرفا رو میزنن 

اصل تضمینه ک نمیده 

چه تصمینی میخواهید؟ پس ایشونم باید تلاش کنه تا دل شما را بدست بیاره

من مهریم ۶۰۰ تا سکست

بهش گفتم ۶۰۰ تا رو میبخشم میکنم ۲۰ تا سکه به جاش حق طلاقو بهم بده من برمیگردم سر زندگیم میگه نه کل مهریتو ببخش بعد حق طلاق میدم برگرد 

من مهریم ۶۰۰ تا سکست بهش گفتم ۶۰۰ تا رو میبخشم میکنم ۲۰ تا سکه به جاش حق طلاقو بهم بده من برمیگردم ...

به نظر من مهریه تون را نبخشید...بگذارید همون ۶۰۰ تا بمونه. 

باز هم صحبت کنید... انشالله هر طور به صلاحتونه... انشااله همسرتون هم قدر داشته ها و زندگی شون را بدونند