2777
2789

من شورام زبانزد فامیله،راهش رو بهت میگم اما به کسی نگو بین خودمون بمونه😉😉یک پیمانه سرکه یک پیمانه نمک به اندازه همان پیمانه ۱۷ پیمانه آب ولرم 

بعددرش رو محکم ببند طوری که هوا داخلش نره که کپک بزنه بعد از چهل روز درش رو باز کن

نوش جان😋 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شورام زبانزد فامیله،راهش رو بهت میگم اما به کسی نگو بین خودمون بمونه😉😉یک پیمانه سرکه یک پیمانه ...

هیچی دیگه نمیرین ؟؟؟

سرکه یک لیوان ریخته بودم 

ترخون چند حبه سیر و نخود هم انداختم توش...

رنگش هم یکم پریده 

چراااا

😭😭😭

من خیارشورطبق این درستمیکنم.

خیارشور سرکه ای

16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.

خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.

سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه وشویدوبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید