2777
2789
عنوان

خانما بیاین برلین هستم همونی که ۳قلو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 184 پست
اشکالش کجاست ؟؟☺

حالا خیبی ها تفکرات خاص ومتفاوتی دارند و سرش بحثی نیست‌ ولی چیزی که خیلی برام عجیبه اینه که

چرا  بلوچ ها دوست ندارند حرفی بشنوند و سبک وسنگین کنند

طبق امصات حرف من صد درصد تایید میشه

حالا خیبی ها تفکرات خاص ومتفاوتی دارند و سرش بحثی نیست‌ ولی چیزی که خیلی برام عجیبه اینه که چرا &nb ...

ربطی به بلوچ بودن نداره اهل سنت معتقد  هرکجای دنیا که باشه عقیدش همینه گذر زمان عقیدمونو عوض نمیکنه

سبکو سنگین کردن هم نداره  اسم مذهبون گویای همه چیز هس اهل سنت یعنی ادامه دهنده راه وروش پیامبر صلی الله وعلیه وسلم 

اهل سنت معتقده که اینکارا هیچ کدوم اصل واساس دینی ومذهبی ندارن

دین هم کامله ونیازی نیس ما چیزی از خودمون اضاف کنیم بروزرسانیش کنیم 

حتی اگه بطور سنبولیک و...باشه 

البته میدونم درک کردنش براشما سخته☺

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به بلوچ بودن نداره اهل سنت معتقد  هرکجای دنیا که باشه عقیدش همینه گذر زمان عقیدمونو عوض نم ...

عزیزم منم ادم معتقدی هستم حالا من اهل تشیع شما اهل تسنن

حرفم سر دین نیست سر اینه که چرا خودتون رو سفت گرفتید چیز جدید راه نمی دید تو خودتون به عنوان دین ومذهب نه به عنوان شادی خوشحالی چیز جدید این برام عجیبه سریع هم توهین میکنید

یعنی چی که به من میگید درکش برای شما سخته چرا توهین اخه

مثل دوتا ادم سالم و بالغ داریم باهم حرف میزنیم دعوا که نداریم

عزیزم منم ادم معتقدی هستم حالا من اهل تشیع شما اهل تسنن حرفم سر دین نیست سر اینه که چرا خودتون رو س ...

اگه ناخواسته باعث ناراحتیتون شدم معزرت میخام 

منظورم از درک کردن خدای نکرده توهین نبودبنظرم  این طبیعیه همونطور که درک خیلی از مسائل تو مذهب شما برام سخته اینم همونطور براکسی غیر از مذهب ما سخته درک کردنش 

ربطش به دینه دگه 

معنی بدعتو میدونین یعنی چی ؟

بدعة یعنی هر چیز و پدیده نو 

ایناهمه نو وجدید اومدن از قبل که نبودن واصل واساس دینی ندارن 

استدالمون از احادیث هس از خودمون درنمیاریم که 

البته الان کمتر کسی بهشون عامله 

ما شادیهای خودمونو داریم 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

اگه ناخواسته باعث ناراحتیتون شدم معزرت میخام  منظورم از درک کردن خدای نکرده توهین نبودبنظرم &n ...

منم میگم این شادی ها ربطی به دین نداره

اکرچه که شادی های شما رو شخص خودم اصلا قبول ندارم 

همونطدر که گفتم ادم مذهبی ومقیری هستم شما بزن و برقص هاتون به طور صد در صد حرامه یا اینکه همتون جوراب نمی پوشید واین گناه هست 

منم میگم این شادی ها ربطی به دین نداره اکرچه که شادی های شما رو شخص خودم اصلا قبول ندارم  همو ...

عزیزم اینجا جای مناسبی برااین بحثا نیس 

من اینقد حرف اینجا شنیدم که مجبور شدم این امضا روبزارم وهمه رو از اعتقاد اهل سنت آگاه کنم تا میگم عید نوروز نداریم جشن نوروز نداریم خیلی براشون عجیبه 

منم گذاشتم تو امضام تابدونن تو ایران هستن کسایی که به این چیزااعتقاد ندارن

نه تنها ا اهل سنت بلوچ ایران بلکه تو سراسر جهان حکم همینه وبروز رسانی نمیشه 

درمورد بزن وبرقص باید بگم حدیث داریم پیامبر باشنیدن صدای نی دست تو گوششون کردن تانشنون دلیل ماهم همینه چیزی که پیامبرمون دلش خوش نشد چرا ما گوش کنیم 

از نظرمن که ماخیلی هم شادیم 

چون یه روز درمیون عزاداری نداریم خیلی ببخشیدا اینو میگم 

لطفا دگه بحثو  کشش ندین تاهمینجا تموم شه خیلی ممنون میم 💖💖💖

اره اینجا جاش نیست عزیزم  منم به عنوان آخرین مطلب میگم اشتباه خوندی بانو میگم شما بزن و برقص هاتون از نظر ما مذهبی ها حرام هست گلم 

با چندین نفر هم از بلوچ ها رو در رو صحبت کردم جواب قانع کننده ای نداشتند عزیزم

اره اینجا جاش نیست عزیزم  منم به عنوان آخرین مطلب میگم اشتباه خوندی بانو میگم شما بزن و برقص ها ...

آهان 

عذر میخام اشتباه متوجه شدم 

اینو که همه میدونن حرامه اما مث خیلی از احکام تو اهل سنت وبقیه مذاهب  زیر پاگذاشته میشه متاسفانه

واقعاااا؟؟؟؟اولین بار بود شنیدم آخه میگن حرامه 

حرامه عزیزم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒