2777
2789
عنوان

خانما بیاین برلین هستم همونی که ۳قلو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2900 بازدید | 184 پست
خب دیگه عزیزم ناله نکن تحمل کن اگرم خیلی سخت گذشت و نشد که با سرم غذایی سرکن تا این ۴ ماه رو بگذرونی ...

بله عزیزم کاملا حرفاتون درسته اتفاقا خیلی هم لذت میبرم ولی واقعا بعضی وقتا غیر قابل تحمل میشه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
از لحظه لحظه مادریت لذت ببر با عشق بزرگ شدن بچه هات رو دنبال کن هیچ چیز باارزش تر از این نیست به خدا ...

واااای چقدر خوب گفتیییین واقعا لذت داره 

انشالله حتمااااا حتمااا 

۲۶ سالمه ها سنم کمه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم، زنجبیل شاید برات خوب نباشه باردار هستی از دکتر بپرس ضمنا بیضه گوسفند اشکال داره خوردنش اونم از 096400 بپرس، یه شکلات و چیز شیرین بخور تونستی منم افتضاح ویار داشتم همش بالا می‌آوردم، سرم زدم و با دمیترون داد دکتر به زور میخوردم غذا سوپ میخوردم 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
واااای چقدر خوب گفتیییین واقعا لذت داره  انشالله حتمااااا حتمااا  ۲۶ سالمه ها سنم کمه؟

نه عزیزم ۲۶ سال سن بالایی نیست ولی سن عالی برای مادر شدن انشاالله از ۳۵ سالگیه شروع کنی برای تخصص میشی یا خانوم ۴۰ ساله متخصص با سه تا بچه دسته گل ،که به مطب و بیمارستان و خو نت میرسی بی دغدغه،عجله همیشه کارها رو خراب میکنه و اولویت بندیها رو بهم میریزه،اولویت الان شما بچه هان،بدون استرس سالهای مهم عمرشان رو باهاشون باش بعد ها اونا پا به پا ت برای موفق شدنت میان 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
😂😂😂😂 همسرم میگه تو اونجا میری حالت تهوع نمیگیری از صبح میرفتی خب😂

الهی😂😂😂😂خدا تو رو دسته جمعی حفظت کنه😂😂😂

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
دوست ندارم بوشو اصلااااااا 

منم متنفر بودم ولی انقدر حالم بد بود ناچارا خوردم باور کن معجزه کرد بخور هرجور شده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم، زنجبیل شاید برات خوب نباشه باردار هستی از دکتر بپرس ضمنا بیضه گوسفند اشکال داره خوردنش اونم ا ...

آره عزیزم منم گفتم حرامه

نمیدونم والا هیچی خوبم نمیکنه

باشه بهش فکر میکنم هم حالم بد میشه

عزیزززززم عیب نداره میگذره این روزها بعدا آدم دلش تنگ میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀