2777
2789
عنوان

خواهرشوهرررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 25 پست
واقعا دوست ندارم به کسی که از کارش پشیمونه اینو بگم ولی کارت اصلا درست نبود همه برادرا خواهراشون دوس ...

منم مشکلی با  دوست داشتنش ندارم ولی اگه شوهرتون شما رو نبینه و همیشه اونو بهتر بدونه چی؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مشکلی با  دوست داشتنش ندارم ولی اگه شوهرتون شما رو نبینه و همیشه اونو بهتر بدونه چی؟!!

منم همین جوری بودم و مطمئن باش خیلیا مثل توان ولی منم خودمو نشون دادم و برا خودم تلاش کردم

منم همین جوری بودم و مطمئن باش خیلیا مثل توان ولی منم خودمو نشون دادم و برا خودم تلاش کردم

مشکل منم همینجاست دلم می خواد قوی باشم و روی خودم کار کنم ولی شوهرم این چند سال منو با چیزهای مختلف رنجونده،از یه طرف میگم اینا تلافی رنج هایی که کشیدم از یه طرف عذاب وجدان دارم

مشکل منم همینجاست دلم می خواد قوی باشم و روی خودم کار کنم ولی شوهرم این چند سال منو با چیزهای مختلف ...

میدونم چی می گی واقعا سخته شوهرت کم ببینت از ته قلب آدم میسوزه ولی بازم خواهر شوهرت واقعا این وسط بدون تقصیر بود

[QUOTE=124407420]میدونم چی می گی واقعا سخته شوهرت کم ببینت از ته قلب آدم میسوزه ولی بازم خواهر شوهرت واقعا این وسط بد ...[/QUOTEهمین دو ماه پیش کلی بی احترامی بهم کرده بود ولی به خاطر شوهرم بهش چیزی نگفته بودم،بارها به شوهرم هشدار دادم اگه دست از مقایسه برنداره زنگ میزنم به خواهرش ولی گوش نکرد