2777
2789
عنوان

کلیه لگنی در جنین

2428 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من هفته ۱۸ بارداری هستم و تو سونو آنومالی مشخص شد ک کلیه دخترم لگنیه آیا امکانش هست تا موقع بدنیا اومدنش کلیه اش بره سرجای خودش کسی همچنین مشکلی رو داشته ممنون میشم کمکم کنید خیلی نگرانم

یعنی اینکه تو دوران جنینی کلیه ها اول تو لگن بچه بوجود میاد کم کم میره زیر ستون فقرات تو پهلوها برا جنین من یکی از کلیه هاش تو لگنش مونده و بالا نرفته از هر هزار نفر شاید ی نفر همچین مشکلی رو داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نهایی کلیه ها تا هفته هجده مشخص شده و انتظار نداریم باز هم  جا به جایی اتفاق بیفته -در مورد کلیه لگنی جنین شما 

اول اینکه ممکنه اشکال تشخیصی باشه 

دوم حتی اگر کلیه واقعا لگنی باشه اتفاق خاصی نمیفته و جای نگرانی نیست خیلیها تازه در بزرگسالی بطور اتفاقی متوجه این مساله میشن

محل نهایی کلیه ها تا هفته هجده مشخص شده و انتظار نداریم باز هم  جا به جایی اتفاق بیفته -در مورد ...

ممنونم عزیزم واقعا نگران بودم اما همه چیز رو سپردم بخدا ان شاالله ک هر چی خیره پیش بیاد 

پسرتون مشکلی نداره الان ؟؟ ببخشید من خیلی نگرانم

عزیزم امیدوارم حال پسرت خوب باشه کلیه لگنی عادیه.مشکل ساز نیست.

متاسفانه پسر من کلیه نبود اون تومور بود توی لگنش...یکساله فوت شده

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
سلام خوبین ببخشید کلیه پسر منم لگنیه میخواستم ازتون بپرسم مشکلی پیش نیومد برای دخترتون؟

سلام ببخشید کلیه پسرتون لگنیه .آخه منم باردارم تو سونو به من گفتن کلیه جنین لگنیه .مشکل ساز نیست؟