2777
2789
عنوان

تاپیک قبلم نیومدیددخترای بد...حالابفرماییداینم کادوی من🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 57 پست
خدا خودش کمکم کنه  🙏🏻🙏🏻 برام دعا کنین بچم صحیح و سالم بدنیا بیاد فقط همینو میخوام  ...

حتماوازته دلم خداخودش نگهدار بچه هاست..

توهم برای مادعاکن عزیزم❤❤

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی قربونت عزیزدلم 😍😍😍😍درست میشه نگران اصلا نبااااش ..انشالله خدا خودش حافظ عزیزانمونه .. ...

خیلی ممنون عزیزدلم ازصحبتات خیلییی انرژی گرفتم..درسته واقعاهمینطوره درداصلی رومادرمیکشه..انشالله همه چیزدرست میشه..منم دخترم مثل گل دخترتونه ولی مامانم همیشه میگه همون خدایی که اوردتشون به این دنیاهواشونم داره..انشالله همه جیزبه خوبی پیش بره عزیزدلم..مرسی❤❤

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

حتما عزیزم

قربونت برم گلم❤

ممنون مهربون انشاالله ۳۸ هفته و ۲ روزم 

اخی عزیزدلم پس چیزی نمونده شمام نگران نباش زایمان درد داره نمیگم نداره اما به جاش خدا یه فندوق خوشگل سالم بهت میده انشالله...ببین چندتا حرکت ورزشی بهت میگم انجام بده تا زایمانت راحت باشه من دکترم دکتر لیدا احمدیان خامنه هست بزن تو نت..خیلی معروفه ایشون بهم گفتن و سر دخترمم با این ورزشا هم زودتر دردم گرفت هم دهانه رحمم باز شد..اخه الان گل دخترت دیگه امادس واسه به دنیا اومدن😍😍😍😍بزار الان تایپ میکنم برات

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  
خدا خودش کمکم کنه  🙏🏻🙏🏻 برام دعا کنین بچم صحیح و سالم بدنیا بیاد فقط همینو میخوام  ...

خدانکنه دختر

مهم سایه ی مادروپدرشه اصلانگران نباش❤❤

اول از همه سعی کن روزی دو بار دوش بگیری(من روزی چهار بار دوش میگرفتم زیر آب گرم) و تمام این ورزش هارو با احتیاط (به خاطر اینکه خدای نکرده لیز نخوری)زیر دوش انجام بده..پاهاتو به اندازه شونه هات باز کن یکم خم شو(طوری ک باسنت رو بدی به عقب) بعد اروم اروم قره کمر برو قر کمر باعث میشه سر بچه توی لگن فیکس شه..

تا وقتی ک خسته شدی ..وقتی خسته شدی بشین زیر دوش کف پاهاتو بزن بهم...بعد تا اونجایی ک کمرت درد نگیره پاشنه هردو پاهت رو بده تو لگنت(یعنی تا اونجایی ک راه داره نزدیک کن به واژنت)بعد زانو هاتو بالا پایین کن بهش میگن حالت پروانه....

بعد بلند شو حالتی ک میخای روی صندلی بشینی روی هوا بشین دوباره بلند شو دوباره انجام بده

امیدوارم متوجه شده باشی..این ورزش ها خیلی به اینکه زایملن رااحتی داشته باشی کمک میکنه...البته بعد اتمام ۳۷ هفته باید انجام بشه ک نی نی کامل شده باشه..توی خونه مدام راه برو...و نزدیکی بدون جلو گیری هم خیلی تاثیر داره اب منی باعث نرم شدن دهانه رحم میشه..

امیدوارم به سلامتی زایمان کنی واسه منم دعا کن

خیلی ممنون عزیزدلم ازصحبتات خیلییی انرژی گرفتم..درسته واقعاهمینطوره درداصلی رومادرمیکشه..انشالله همه ...

فدات عزیزدلم انشالله به سلامتی زایمان کنی😘😘😘😘

خدانکنه دختر

مهم سایه ی مادروپدرشه اصلانگران نباش❤❤

فدات عزیزدلم انشالله به سلامتی زایمان کنی😘😘😘😘

ممنونم ازت عزیزم❤❤

اخی عزیزدلم پس چیزی نمونده شمام نگران نباش زایمان درد داره نمیگم نداره اما به جاش خدا یه فندوق ...

ممنون عزیزم

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻
اول از همه سعی کن روزی دو بار دوش بگیری(من روزی چهار بار دوش میگرفتم زیر آب گرم) و تمام این ورزش هار ...

حتما دعاتون میکنم

خیلی ممنون 

کاملا متوجه شدم 

حتما انجام‌میدم 

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻