2777
2789
عنوان

تاپیک قبلم نیومدیددخترای بد...حالابفرماییداینم کادوی من🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 57 پست
زایمان بی درد چطوریه؟  هزینش چقدره؟ مگه بدون دردم میشه

همون اپیدروال من شنیدم هزینه ازادش ۷۰۰ هزار هست البته اگه اشتباه نگنم میگن ۵ سانت بشی یه امپول میزنن و دیگ درد نداری..من دکترم یگی از بهترین های تهرانه و واقعا بهش ایمان دارم..من سنم کمه و پارسال دخترم رو طبیعی اوردم برای همین خیلی میترسیدم میخواستم سز کنم ک دکترم این پیشنهاد رو داد اممیدوارم خوب باشه

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  
هیچ ترس نداره وقتی دردات شروع شدن تندتندنفس بکش اسم خداروبیارازته دلت صداش کن مطمئن باش دستتومیگیره

خدا خودش کمکم کنه 

🙏🏻🙏🏻

برام دعا کنین بچم صحیح و سالم بدنیا بیاد فقط همینو میخوام 

خودم مهم نیستم 

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اپیدروال من شنیدم هزینه ازادش ۷۰۰ هزار هست البته اگه اشتباه نگنم میگن ۵ سانت بشی یه امپول ...

انشاالله

خدا خودش کمکم کنه  🙏🏻🙏🏻 برام دعا کنین بچم صحیح و سالم بدنیا بیاد فقط همینو میخوام  ...

عزیزدلم این چ حرفیه انشالله نی نی ت و خودت به سلامت همو میبینین😍😍😍😍چند هفته ای گلم؟؟؟

سلام عزیزم خوبی امضات رو خوندم منم شرایطم تقریبا عین شماست با این تفاوت دخترم یک ساله و نبمشه و فرور ...

وووای الهی فدات بشم عزیزم خداهردوتاشونوواست حفظ کنه وسایه ی پدرشون سرشون باشه عزیزم خدابزرگه منم سپردم دست خودش..البته مادرشوهرم که بهانه درست کردو..😔😔اماخواهرکوچیکم طفلی گفت نگران نباش خودم برات میگیرم دخترتو....منم دفترچم تآمین اجتماعی توبیمارستان دولتی ام...نگران هزینه هام...شوهرم میگه خدابزرگه منم میگم ولی کاش ی فرجی بشه وبچه هامون سالم وبی دردسربیان بغلمون...❤❤

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزدلم این چ حرفیه انشالله نی نی ت و خودت به سلامت همو میبینین😍😍😍😍چند هفته ای گلم؟؟؟

ممنونم گلم..امروزرفتم ۳۶هفته

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ممنون مهربون

انشاالله

۳۸ هفته و ۲ روزم 

وووای الهی فدات بشم عزیزم خداهردوتاشونوواست حفظ کنه وسایه ی پدرشون سرشون باشه عزیزم خدابزرگه منم سپر ...

هزینش چقدره مگه ؟؟

اسم دخملات چیه؟

عزیزم

اولی مانلی

دومی رودوست داشتم بزارم بهارناز

ولی بین این والناوباراناموندم خیلیییی سخته

عزیزم اولی مانلی دومی رودوست داشتم بزارم بهارناز ولی بین این والناوباراناموندم خیلیییی سخته

همشون قشنگن عزیزم 

اسم دخترتو انتخاب کردی؟؟؟ منم دختر دارم ولی کلافه شدم تو انتخاب اسم😭

عزیزم خیلی ادم دچاروسواس میشه

من اسمشومیخوام بزارم بهارناز یابارانا

همشون قشنگن عزیزم 

قربونت برم 

.تاببینیم خداچی میخواد

وووای الهی فدات بشم عزیزم خداهردوتاشونوواست حفظ کنه وسایه ی پدرشون سرشون باشه عزیزم خدابزرگه منم سپر ...

الهی قربونت عزیزدلم 😍😍😍😍درست میشه نگران اصلا نبااااش ..انشالله خدا خودش حافظ عزیزانمونه ..ما تازه زایمان کردیم حتما این یکی خیلی راحتت ترررررره زود تموم میشه میایم پیش خانواده😍😍😍اصلا نگران بیمارستان دولتی نباش هیج فرقی نداره من دخترم رو تو بیمارستان خصوصی دنیا اوردم کلی شد هزینه ش اما هیج فرقی نداشت مگه اونا میان به جای ما درد میکشن؟؟؟مهم همت خودته من مطمئنم این زایمان خیلی راحت تره منم خیلی استرس دارم خیلی یعنی شب تا صبح فکر میکنم دختر کوچولوم خیلی وابسته مه مثل فرشته شما...میگم واقعا بدون من چیکار میکنه اصلا ازم جدا نشده امضات رو میخوندم انگار خود منی....اما میدونم خدا هوامون رو داره...شوهرامونم خدا خودش به پولشون برکت میندازه توی این اوضاع بنده های خدا خیلی سختشونه انشالاه هزینه هام چیزی نمیشه😘😘😘واست دعا میکنم عزیزدلم