2777
2789

عزیزم اسنس صورتی بهترین ریملی که من دیدم از همه لحاظ عالیه،فقط حتما اصلش رو بگیر قیمتش هم خ مناسبه

با تموم سختی هایی که توی زندگی هامون داریم   ناراحتی ها و اعصاب خوردی ها   ،یکی از چیزایی که خیلی کمک میکنه انرژی مثبت دادن به اطرافیانمونه  ،حرف های قشنگ زدن  ،دل صاف داشتن،آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه.ایشالله دل هممون شاد و با خدا باشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنس من تازگی گرفتم.خیلی خوشم اومده..رنک بدنه ش مشکی هست و با صورتی جیغ روش نوشته داره xxx

اره منم همونو امتحان کردم عالیه چن گرفتی؟

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
بل

دنیا جونی چطوری..من زن راجو ام😆😆 هفته ای سه بار میترکم😠

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
عزیزم اسنس صورتی بهترین ریملی که من دیدم از همه لحاظ عالیه،فقط حتما اصلش رو بگیر قیمتش هم خ مناسبه

چند؟ چجوری بفهمیم اصله؟

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
چند؟ چجوری بفهمیم اصله؟

زیرش یه شماره سریال داره،من تازگی ها نگرفتم اما تابستون که گرفتم ۵۰ تومن بود فک کنم

با تموم سختی هایی که توی زندگی هامون داریم   ناراحتی ها و اعصاب خوردی ها   ،یکی از چیزایی که خیلی کمک میکنه انرژی مثبت دادن به اطرافیانمونه  ،حرف های قشنگ زدن  ،دل صاف داشتن،آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه.ایشالله دل هممون شاد و با خدا باشه