2777
2789
عزیزم همینه؟ دیجی کالا زده ۴۶ تومن

۹۹۰😂 ۴۷ تومن

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بلند کننده است ولی قیمتش ۶۰ تومنه اول اولشم که دراومده بود ۲۵ بود  اصلش پایینش سوراخه

عزیزم هر وقت فرصت کردی میتونی برام عکسشو بفرستی؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

۹۹۰😂 ۴۷ تومن

یکی نیس بگه اون ۹۹۰ برا چیه 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم‌من بلد نیستم عکس بفرستم یاد بده همین الان میفرستم

گلم تو همین قسمت زیر ک ارسال نظر هست نوشته... یه عکس کوه و خورشید هست.. اونو میزنی.

بعد مینویسه تصویر را اینجا بیاندازید.. اون قسمتو کلیک میکنی گالریتو باز میکنه... از اونجا انتخاب میکنی تیک میزنی میرسه... اگه نشد اذیت نکن خودتو گلم

گلم تو همین قسمت زیر ک ارسال نظر هست نوشته... یه عکس کوه و خورشید هست.. اونو میزنی.  بعد مینوی ...

مرسی که یادم دادی ممنونم هرچی قدر زدم مینویسه اینجا کلیک کنید میزنم نمیره که عکسای گالیرمو بیاره شرمنده عزیزم خودت تو گوگل بنویس تشخیص اصل و فیک بودن  ریمل اسنس کامل عکسارو میاره

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود