2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون من زنم مسلما زورم کمتر الان یه طرف صورتم ورم کرده کبود اون فقط پیرهنش پاره شد و سر و سینه شکم دس ...

درسته منم گفتم اصلا درست نیس ک مردی بخواد دست بلندکنه روی خانوم.

هرگِردی،گردونیس...

الان ناراحت نیستم‌فقط ازش بدم میاد

من فکر میکردم هیچوقت دست روم‌بلند نمیکنه

این فکرم باعث شده بود بهش افتخار کنم

با خودم گفتم‌راه پدر و برادراشو ادامه نمیده

ولی زهی خیال باطل

به بابام‌نگفتم.چون ناراحتی قلبی داره.وگرنه پدرشو درمیاورد.

فعلا عین‌ یه زخم‌رو قلبم مونده این راز

شوهرم جوری گه الان بش بگم جا چکایی ک بهم زدی باید چکت بزنم میزاره بزنم یا نه دلم خنک میشه بزنم‌

کلا خوشت میاد از درگیری فیزیکی. ولش کن بابا شوهرته غریبه ک نی

دنبال تقاص نباش.

هرگِردی،گردونیس...

زندگییه مدت قهر بودیم،تا جای کبودیای من و زخمای اون خوب بشهالآنم انگار اون اتفاق نیفتاده.حرفی ازش نم ...

من نمیدونم‌ کجا برم تا زخمام خوب باشه فعلا با مادر خرابش تو یه خونه ایم بفهمه کل دنیارو‌خبر میکنه دشمن شاد میشم برم خونم پدر مادرم ناراحت میشن چیکار کنم اخه🥹

من نمیدونم‌ کجا برم تا زخمام خوب باشه فعلا با مادر خرابش تو یه خونه ایم بفهمه کل دنیارو‌خبر میکنه دش ...

میفهمم

درک میکنم

زمان همه چیزو حل میکنه ولی شمام باید جفتتون تلاش کنین این اتفاق تکرار نشه.نباید عادتتون بشه.