2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسه در زرشکی می زدم خیلی خوبه مژه هارو بلند و پر میکنه به هم نمی چسب ونه زیر چشم نمی ریزه خیلی هم سبکه باعث ریزش مژه هم نمیشه شده ۱۱۵ تومن نمی تونم بخرم  می خوام  ارزونترشو بخرم 

بل آبی 

مشکیش هم خوبه یه کوچولو فقط ریزش داره 

ولی آبی فوق العاده اس حدود قیمتش هم ۸۵_۹۵تومن

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

ضدابه

آره

با تموم سختی هایی که توی زندگی هامون داریم   ناراحتی ها و اعصاب خوردی ها   ،یکی از چیزایی که خیلی کمک میکنه انرژی مثبت دادن به اطرافیانمونه  ،حرف های قشنگ زدن  ،دل صاف داشتن،آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه.ایشالله دل هممون شاد و با خدا باشه  
خیلی پر ملاته بدم میاد ازش مژه هازو میچسبونه به هم

صورتیش خیلی میچسونه

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
اره منم همونو امتحان کردم عالیه چن گرفتی؟

والا من از یه لوازم آرایشی خیلی شلوغ و پرمشتری که آرایشگرا ازش خرید میکنن گرفتم بهم ۴۵ داد..ولی رفتم جای دیگه پرسیدم گفت ۶۰...اما همه میگن معمولا همون ۵۰ تومن هست

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
واقعاکالیستاخوبه؟

کالیستا ب نظرم در مقایسه با ریملای مترو و دست فروشا خوبه 

اصن قابل قیاس با دو سه نیس 

من همیشه دو سه میزنم 

اینحا دیدم زیاد تعریف میکنن گرفتم اصن خوشم نیومد 

از محصولات کالیستا رژشو خیییلی دوس دارم کرم پودرشم خوبه 

من دوسه در زرشکی می زدم خیلی خوبه مژه هارو بلند و پر میکنه به هم نمی چسب ونه زیر چشم نمی ریزه خیلی ه ...

یه بار باید امتحان کنم من لورآل میگیرم واسه مهمونی خیلی مشکی و پر حجم میکنه واسه روزانه هم اسنس

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
کالیستا ب نطرم در مقایسه با ریملای پترو و دست فروشا خوبه  اصن قابل قیاس با دو سه نیس  من ...

کرم پودرش در حد کرم دست و صورته اصلا خوشم نیومد

من مک میزنم واسه استفاده روزانه هم اینلی

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود