یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دوسه در زرشکی می زدم خیلی خوبه مژه هارو بلند و پر میکنه به هم نمی چسب ونه زیر چشم نمی ریزه خیلی هم سبکه باعث ریزش مژه هم نمیشه شده ۱۱۵ تومن نمی تونم بخرم می خوام ارزونترشو بخرم
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
با تموم سختی هایی که توی زندگی هامون داریم ناراحتی ها و اعصاب خوردی ها ،یکی از چیزایی که خیلی کمک میکنه انرژی مثبت دادن به اطرافیانمونه ،حرف های قشنگ زدن ،دل صاف داشتن،آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه.ایشالله دل هممون شاد و با خدا باشه
والا من از یه لوازم آرایشی خیلی شلوغ و پرمشتری که آرایشگرا ازش خرید میکنن گرفتم بهم ۴۵ داد..ولی رفتم جای دیگه پرسیدم گفت ۶۰...اما همه میگن معمولا همون ۵۰ تومن هست