2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم زنگ بزنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 24 پست

خوش بحال شما. برای من نه هیچکدام تولدم رو تبریک گفتن بیمار بودم زنگ نزد احوالپرسی کنه.سه ماه میشه خواهرم توده سرطانی داره شیمی درمانی میشه و امروز هم عمل جراحی میشه هیچکدوم از خانواده شوهرم زنگ نزدن به من احوالپرسی ازش کنند یا عیادتش بیان یا حداقل زنگ بزنند دلداری ام بدن. منم امروز زنگ نزدم تبریک بگم فقط هدیه تهیه کردم شوهرم ببره برای مادرش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار کنم    

به خوبی های مادرشوهرت فکرکن زنگ بزن بازنگ زدن نه تو تحقیر میشی نه اون پادشاه میشه فقط خوشحال میشه عروسم به فکرمه 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اشکالی نداره عزیزم ، پس دیگه اصلا گلایه نکن که روزش بهت تبریک نگفته زحمت کشیده خیلی عزیزم ، دختر خوب ...

والا شوهرمم خوشش نمیاد ازش من که جای خود دارم ولی باشه به خاطر تو زنگ میزنم بهش 

خدایا شکرت...   
درست صحبت کن چه وضع حرف زدنه 

من جوری نگفتم که بخوام توهین کنم 

این یه مثال که آدم ها وقتی کسی فقط رو چیزای بد تمرکز میکنه بهش میگن 

قصدم توهین نبود 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
خوش بحال شما. برای من نه هیچکدام تولدم رو تبریک گفتن بیمار بودم زنگ نزد احوالپرسی کنه.سه ماه میشه خو ...

ایشاله حل میشه مشکلاتت 

ول کن تو هم اصلا بهشون محل نده 

مادر و  خواهرهای شوهرم خیلی حسودی مارو میکنن خونه خریدیم مادر شوهرم داشت سکته میکرد اینارو من نمیگم ها شوهرم میگه همیشه میگه از حسودیشونه ولشون کن 

خدایا شکرت...   
من جوری نگفتم که بخوام توهین کنم  این یه مثال که آدم ها وقتی کسی فقط رو چیزای بد تمرکز میکنه ب ...

پیام اولت هم بد بود گفتم شاید منظوری نداری ولی با غیض داری حرف میزنی 

خدایا شکرت...   
پیام اولت هم بد بود گفتم شاید منظوری نداری ولی با غیض داری حرف میزنی 

نه اولی رو از روی عصبانیت گفتم منظورمم این بود که نمک نشناس نباش

دومی رو هم از عصبانیت و توهین نگفتم

به هر حال اگر ناراحتتون کردم عذر میخوام با اینکه اصلا نیتم این نبود

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
ایشاله حل میشه مشکلاتت  ول کن تو هم اصلا بهشون محل نده  مادر و  خواهرهای شوهرم خیلی ...

تازه من دارم با بدترین شرایط مالی پسرشون میسازم نه شغل درستی،نه خونه نه ماشین.بجای اینکه قدر دانم باشن طلبکارم هم هستن