یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سخته؟من میخوام این چندوقته برم 18 سالمه هیچیم حالم نیست که مثلا بگم از قبل یه چیزایی بلدم
به نظرم از الان فقط بشین کارتکس های آیین نامه رو بخون تا بار اول آیین نامه رو قبول بشی (میتونی از مربیت هم بگیری یا توی تلگرام سرچ کن آیین نامه تا پیدا کنی یه پی دی افه که کلی سوال با پس زمینه زرد رنگ داره تقریبا ۶۰۰ تا سواله برای من از همینا اومد) بعد هیچکس بار اول آزمون افسر و قبول نمیشه اصلا سخت نگیر این که میگن افسر گولت میزنه یا دشمنته چرته اگه به موقع به دستوری که میده گوش کنی و حرکاتی که مجاز نیست رو بگی غیر مجازه خیلی راحت قبول میشی امتحانش کلا ۵ دقیقش ولی تمرین با خودروی مربی هم کافی نیست پیشنهاد میکنم با ماشین خودتون بعد بعد از اینکه تمرینات با مربی تموم شد تمرین کنی که برای امتحان افسر آماده باشی