2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 26 پست
کوشاخیلی کوچیک میکنه،و پره ها رو خیلللی بالامیبره،دومدل کارشو دیدم،شمارشت هستین؟!

کارای پیجشو دیدی همشون عالین ک 

من دوستامم پیشش عمل کردن 

اره رشتم 

نمیه فانتری زیاد کوچیک نمیکنه 

اتفاقا من خیلی از کاراش خوشم اومد

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتاازکاراشودیدم عالی بود،امابعضیامیگن شانسی عمل میکنه😑

دیگه فکر نکنم بعد از این همه سال تجربه کسی شانسی عمل کنه دکترای رشت از نظر من از دکترای زیبایی بقیه جاها حرفه ای ترند 

دیگه فکر نکنم بعد از این همه سال تجربه کسی شانسی عمل کنه دکترای رشت از نظر من از دکترای زیبایی بقیه ...

از نظرمنم دکترای رشت عالی هستن،شماهم رشت هستین؟!

راضی هستن دوستات؟!14قراره بیام رشت مطب کوشاهم گلسار؟!

اره خیلیم خوشکل شدن 

اره میخوای یه سر برو کاراشو ببین

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
14رشت میام،میای باهم بریم کاراشوببینیم؟!

عشقم من الان جنوبم☹

میخوای پیج اینستاشو بهت بدم