2777
2789
عنوان

دلم گرفته دوست دارم بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 39 پست

گلم همینک میره سرکار و  نمیذاره محتاج اینو اون بشید این یعنی دوستت داره و اینک هرزه نیس و بهت خیانت نکرده یعنی زندگیشو دوست داره بخدا باورکن مردا عین ما زنا نیستن ک هعی بخوان کادو بدن... بعد ازهمه اینک بعضی از مردا مغرورن و ب زبون نمیارن هرمردی یجوری محبتشو نشون میده

تیکر تولدمه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم همینک میره سرکار و  نمیذاره محتاج اینو اون بشید این یعنی دوستت داره و اینک هرزه نیس و بهت خ ...

خداروشکر، اره عزیزم ولی خب ما زنها هم نیاز به توجه داریم تا به زندگی دلگرم شیم

اللهم عجل لولیک الفرج
خداروشکر، اره عزیزم ولی خب ما زنها هم نیاز به توجه داریم تا به زندگی دلگرم شیم

میدونی مشکل ما خانوما اینه ک ب زبون نمیاریم میتونستی بجای اینکه دعوا بکنی با زبون بچگونه ک بیشتر مردا دوست دارن خواستت رو میگفتی برای مثال با زبون بچگونه میگفتی آقایی خانومت ک انقدر دوست داره واسش روز زن میخوای چیکار کنی 

تیکر تولدمه😅
میدونی مشکل ما خانوما اینه ک ب زبون نمیاریم میتونستی بجای اینکه دعوا بکنی با زبون بچگونه ک بیشتر مرد ...

نمیتونم، اصلا سیاست ندارم،هیچ وقت گلگی نمیکنم غر نمیزنم همش میریزم تو خودم میشم انبار بتروت یهو منفجر میشم 

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیتونم، اصلا سیاست ندارم،هیچ وقت گلگی نمیکنم غر نمیزنم همش میریزم تو خودم میشم انبار بتروت یهو منفج ...

بدترین اشتباه رو میکنی عزیزم معلومه ک یهو منفجر میشی ناراحت هم شدی برو با لحن خوب بهش بگو چون با لحن بد و جدی بگی مردا بدتر جبهه میگیرن و اینک تند تند هم نرو بهش بگو از کارت ناراحت شدم چون باعث میشه بی تفاوت بشه نسبت ب دلخوریات

تیکر تولدمه😅
از چیا زدی عزیزم؟ یکم درد و دل کن تا سبک بشی 

از کارم، از تفریحم، از مسافرتم، از اینکه همیشه ملاحظه کردم چون اقا این کارو دوس نداره انجام ندم،خونه فلانی نرم چون خوشش نمیاد، چون دستش خالی بوده منم از نیازهای گذشتم گفتم شکالی نداره دستش خالیه تو فشار نزارمش، حالایه طوری شده حتی برای ضروری ترین نیازمم میگه نمیخواد بخری،مریض بشم بمیرمم عین خیالش نیست

اللهم عجل لولیک الفرج