2777
2789
عنوان

دلم گرفته دوست دارم بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه بشور بساب کار خونه کن بچه ها رو تر و خشک کن اونوقت حتی آقا یه تبریک خشک و خالی هم نگفت که هیچی ...

خخخ فکر کردم چی شده میخوای بمیری😁😁😁واسه منکه اصلا نه تولد خبری هست نه ولنتاین نه روز زن😅😅ولی مگه چیز مهمیه که بخوام اوقات خودم و تلخ کنم.خوب همه ی مردها مثل هم‌ نیستن.من اینو قبول کردم.

تو هم قبول کن.

شوهرم جمعه ها هم‌میگه من یک هفته سر کارهستم و میخوام استراحت کنم.جایی هم نمیبره مون🤣🤣🤣

چرا

واسه کادوولن یاروز زن این حرفانیس...این  چیزاخیلی وقته برام مهم نیس توقعی ندارم بخاطراین دنیایی کوفتیه.که دوسنداره یه روزآب خوش ازگلوم پایین بره چشم نداره ماهم مثل آدم زندگی کنیم فکردودوتاچهارتا فردامون نکنیم:(

خلاصه که شانس نداریم همه جوره کم میاریم بیشتردلم برای آینده بچه هام میسوزه 

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

امشب یه دعوای حسابی کردم اینقد اعصابم خورد بود میخواستم ازخونه بزنم بیرون بچه هام ترسبده بودن دخترم اینفد گریه کرد که دیگه بی خیال رفتن شدم اولین باری بود که باهم اینجوری دعوا می کردیم😭😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج

بابا بیخیال خداییش چقدر سخت میگیرید.کل نی نی سایت تاپیک میزن هی تند تند.میگن ما کادو نگرفتیم.بهمون تبریک نگفتن.خدایا چرا‌من درک نمیکنم این جماعت و 🙄😅

نسل بعد ما چی میشن خدا میدونه.مگه بچه اید.مردها باید قدر زحمات همسرشون و بدونن‌و کار خوبیه.ولی خداییش کاری نکنیم که محتاج یک تبریک یا هدیه باشیم.

زندگی و بخاطر یک هدیه که باور کنید اکثرا بخاطر چشم و هم‌چشمی است خراب نکنیم.

شاد باشیم😍😍😍

و اینم بگم همسر خودم نه اهل تبریک گفتنه نه هدیه دادن😅😅😅😅😅

واسه کادوولن یاروز زن این حرفانیس...این  چیزاخیلی وقته برام مهم نیس توقعی ندارم بخاطراین دنیایی ...

منم واسه کادو ولن نیست دلم از ظلم دنیا پره

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑