2777
2789

الهام میشه ازت ی سوالی بپرسم؟ ناراحت نشو خو داییت بهت دس درازی کرده بو؟د چن سالت بود چن سالش بود ؟ واکنش خودت خانوادت چی بود؟   چن بار بهم دس درازی شده  پسر خالم هم پیشنهاد خیلی بدی بهم داد  انجامش داد   حالا بعد گذشت چن سال وقتی یادم میفته بیزار میشم از خودم تو چطوری تونستی  کنار بیایی خودتو آروم کنی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهام میشه ازت ی سوالی بپرسم؟ ناراحت نشو خو داییت بهت دس درازی کرده بو؟د چن سالت بود چن سالش بود ؟ و ...

گلم پسرخالت درخواست دادولی تونمیزاشتی خوب

چن سالت بود؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
گلم پسرخالت درخواست دادولی تونمیزاشتی خوبچن سالت بود؟

پیشنهاد دیدن فیلم بد داد همش ۱5سالم بود ولی اون عوضی25سالش بود ولی گفتم نه  ی عالمه فحشش دادم پنج سال بعدش که 20سالم شد مردک حمال بهم دس دارازی کردی   نکه من بهش اجازه بدم

بیستتت سالت بوده می‌تونستی بزنی دهنش ن اینکه وایسی دست درازی کنه

تو بودی  اونجا که ببینی  تو دهنش زدم یا نه  میدونی   همزمان کتک خوردن تجاوز  از ی پسری که  قد  هیکلش دو برابر توئه  ینی چی؟

سلام استارترشما سر کاری که گفتی رفتی؟راضی هستی؟

سلام

نه جایی نرفتم دارم واسه کنکور ارشد میخونم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الهام میشه ازت ی سوالی بپرسم؟ ناراحت نشو خو داییت بهت دس درازی کرده بو؟د چن سالت بود چن سالش بود ؟ و ...

اره عزیزم خود داییم اجازه بهش ندادم جلوشو گرفتیم وگرنه خدامیدونه فکرکنم تا تجاوز کامل پیش میرفت عوضی 

پیرههههه ۵۰سالش بود اونموقع خبرمرگش 

اونموقع من۱۸سالم بود

من اره عزیزم کنار اومدم اما مادرم جریانو میدونه به کللل قطع ارتباط کردیم باهاش...نمیدونی چ زجری میکشه عاشق مامانمه ...حقشه پس فطرت ولی وقتی جایی ببینمش صداش بیاد استرس میگیرم کمی 

توهم حتما حتما بایه مشاور صحبت کن تجاوز شد بهت یا فقط دستمالی؟باید جلوی مردکو بگیری ک دیگ سمتت نیاد بامشاور حتمااا صحبت کن

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰