با شوهرم دعوامون شد تو دعوا حرفایی بدی بهم زد گفت نمیخواستمت فلان از این حرفا،وقتی آروم شد بهم گفت من به خانوادم گفتم با ازدواج قبلیت مشکل داشتم بزور خانوادم امدم مادرم نفرینم میکرده خودشه میزده به مریضی فلان ،من نمیخواستمت الانم فقط من دوسش دارم اون هیچ علاقه ای به من نداره،چکارش کنم ؟
برید پیش مشاور نمیخوام هیچ قضاوتی کنم اگر واقعا مجبور بود اصلا باهات زندگی نمیکرد مرد هر موقع دلش ...
عزیزم همون موقع پیش چند تا مشاور رفتم همگی وقتی شرایط شنیدن گفتن طلاق بگیر
البته فقط مشکل این نبود خیلی چیزا بود
بیشتر از یکساله طلاق گرفتم
آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
تو عقد جدا شده بودم،اره روز خاستگاری گفتم با این قضیه مشکلی نداری گفت نه نه اصلا
باکره ای ؟ شرایط تو بهتره یا شوهرت ؟
اسی اگه دوست داری و ناراحتت نمیکنه جواب بده ...
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عصبی بوده یه چیزی گفته تازگی ها آقایون خیلی ناز و جلب توجه میکنن
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
تو عقد جدا شده بودم،اره روز خاستگاری گفتم با این قضیه مشکلی نداری گفت نه نه اصلا
بهش بگو اگر نمیخواستی تنها به خودم میگفتی تا من جواب رد بدم و خانوادت دیگه بتو اصرار نمیکردن. بگو حالا گناه من چیه که برا بار دوم جدا بشم... بگو مقصر خودت بودی که از اول نگفتی