2777
2789
عنوان

پول دادن شوهرا به زناشون

390 بازدید | 34 پست

بچه ها بیاید بگیذ شوهراتون چقد درماه خرجی میدن؟ من کارمندم شوهرم میگه خودت پول داری نباید بهت پول بدم برای کارای شخصیت

اما خرید خونه رو خودش میکنه ولی خرج شخصی نمیده

میخوام بدونم شماها چطورید من پرتوقع هستم یا ساده هستم ک نمیتونم بگیرم

بخاطر حرفای بابام هگش ب شوهرم رقابتی نگا میکنم همش احساس میکنم باید بکنم ولی خنگم و حرص میخورم😔 این اخلاقی ک تو وجودم رفته بخاطر حرفای بابام اذیتم میکنه نمیدونم شماهام اینجوری هستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش تو این چند ساله ثابت شده پول به من زیاد بده یه موقع دستش خالی شه یا احتیاج داشته باشه و اون لحظه نداشته باشه من بهش میدم بی هیچ غر و منتی به خاطر همین شغلش آزاده بسته به پولی که دست خودش میاد از ۱ تومن تا ۵ تومن میده

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

خانه دارم به خواسته ی خودش  خانه دارم هر موقع بگم پول یکی دو تومن واریز میکنه شاید پیش بیاد تو هفته دوسه بار ازش بخوام شایدم ماهی یکبار اکثرا هم خودش واریز میکنه به حسابم من میگم نمیخام  

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

صحبتای دکتر هلاکویی رو گوش کن عزیزم ، حالت عوض میشه. خب شما شاغلی دیگه ، نباید پول بگیری ، تو کارای خونه کمکت میکنه؟ البته مسیولیت مادی به عهده مرد هست ولی اگر شریکی کمک میکنه تو کارای خونه ، پس مسیولیتش کمتر میشه. 

احساس میکنی باید بکنی 🙄کیو باید بکنی؟🙄🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

مگه نمیگید مجرداااا دستتون تو جیب خودتون بره

بعد شوهر کنید 

زیر دین کسی نباشید .... 

په الان چطوریه پول تو جیبی میخوایدو، میگیرید ؟!

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم