2777
2789
عنوان

پول دادن شوهرا به زناشون

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 34 پست
من تقصیر بابام شد حتی نزاشت ی خونه قسطی اطراف تهران بگیرم گفت شوهرت میفهمه کوفت بخوره..بابام ب شوهر ...

عزیزم خودت شوهرتو بهتر میشناسی به نظرم انقد دو دوتا چهارتا کردی اونم باهات اینطوری شده 

اگه واقعا ادم زرنگیه میخواد پولاتو ببره تا حالا برده بود هرماه پول پس انداز کن طلا بخر یا هرکاری که صلاح میدونی یه مقدارم بذار کنار عشق و حال کن توروخدا به حرف بقیه بها نده حتی پدرتون 

محتاط باش اما اعصاب خودتو خراب نکن مگه چند سال عمر میکنیم 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم کدوم قسمت دکتر هلاکویی رو گوش کنم کدوم پادکست اسمش چیه 

میپرسم براتون ، ولی دقیقا یع خانومی همین مشکل رو داشتن‌، نظر دکتر این بود که همینکه خرج خونه رو مرد میده کافیه ، زن به عنوان یه هویت مستقل بایستی خرج شخص خودشو بده . اینجوری عزت نفس پیدا میکنه. ❤