2777
2789
عنوان

پول دادن شوهرا به زناشون

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات مگه چیمیگفت

بابام میگه بهش اصلا پول نده هیچی نده همیشخ بگو ندارم ازش بکن

من میگم زن و شوهر باید همه میشون یکی باشه ولی مردای ایرانی لیاقت ندارن..واقعا عاشق اخلاق مردهای اروپایی هستم برای اون جور مردا جونمم میدم ولی شوهر منم.زرنگه مثل مردای ایرانی

باباتون چی میگه؟؟

من و شوهرم حساب هامون جداست اما میذارم از حساب من برداشت کنه باهاش کار کنه

عقدیم ولی تقریبا یکجا زندگی میکنیم بخاطر کار.

خیلی از چیزایی که لازم دارم خودم میخرم اما اگر ازش بخوام دریغ نمیکنه

گاهی هم میگم بریم بازار فلان چیز بخر مثلا

به نظرم بین زن و مرد نباید این حرف ها باشه

شاید 20 درصد برای خونه خرج.کنم بیشتر برای خودم میشه

خب عزیزم ایشون کل خرج خونه رو میده توام پولاتو پس انداز کن گاهی هم برای خودت خرج کن 

چرا به خودت سخت میگیری ؟یعنی تاحالا هیچی برات نخریده ؟ انقد به این چیزا بها نده اعصابت خراب میشه 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
صحبتای دکتر هلاکویی رو گوش کن عزیزم ، حالت عوض میشه. خب شما شاغلی دیگه ، نباید پول بگیری ، تو کارای ...

ممنونم عزیزم

کدوم قسمت دکتر هلاکویی رو گوش کنم کدوم پادکست اسمش چیه 

زنداداش من دو برابر برادرم حقوقشه خونه خریدن نصف قسطاشو اون میده اصلا زندگیشون قاطیه هیچ حساب کتاب نمیکنن ماشالله هر روزم دارن پیشرفت میکنن 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
[QUOTE=124294783]در بهترین حالت 20 تومن با سه تومن قسط[/QUOTE چیکارس حس فزولیم برانگیخت😶😶😶😈😎

دستیار جراحه و کلینیک زیبایی داره با دوستش طب سنتی و لیزر و بوتاکس و کاشت مو

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
زنداداش من دو برابر برادرم حقوقشه خونه خریدن نصف قسطاشو اون میده اصلا زندگیشون قاطیه هیچ حساب ک ...

من تقصیر بابام شد حتی نزاشت ی خونه قسطی اطراف تهران بگیرم گفت شوهرت میفهمه کوفت بخوره..بابام ب شوهر ب چشم یه کسی.ک.فقط میخواد از دختر پول بکنه نگا میکنخ منم مثل خودش کرده اه

شما فکر کن خونه گرفته بودم چقد سود کرده بودم حقدل..دقیقا زن و شوهر اینجوری پیشرفت میکنن

خوشم.اومد.از حرفتون