2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 59 پست
بزن حتما بیا بگوووووووو

اره الان روز ۲۵پری میشه دقیق حساب کردم  بی بی زدم فعلا که منفیه 😁ولی هنوز امیدوارم😂رو جلد بی بی زده ۷ روز بعد از تاریخ پری.مدیکوره مارکش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه ها من علائمی ک .تقریبا از ۳ روز بعد از امپول دل درد دارم.زیر دلم.گاهی تیر میکشه.الانم دو روزه سینه هام درد میکنن یکم نوکشون حساس شده.پا درد کمر درد.گاهی سوزش معده. روز ۱۳ امپول زدم دیگه نمیدونم کی تخمک ازاد شده  و لقاح صورت گرفته ولی اخرین نزدیکی من ۱۵ پریودی بوده.الان یه حاله خیلی خیلی خیلی ضعیف دیدم ولی فکر میکنم همون فیلتره ک مشخصه چون واقصه ذره بینیه.یه هفته دیگه یدونه بی بی میزنم البته اگر پری نیاد.۷ اسفند قراره پری بیاد.

سلام.بچه ها میگم من دیشب بی بی زدم یه هاله ذره بینی میکروسکوپی بود اما امروز صبح زدم یه حاله افتاد ک راحت میشه دید فقط پر رنگ نیست البته بی بی چک از دستم افتاد نمیدونم تاثیر داشته یا نه.😁😁نتونستم تحمل کنم صبح زدم یکی دیگه