2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 59 پست

امروز هم گذشت .الان که غروبه سینه هام یکم درد گرفته.اینم بگم من تو پریودی گاهی سینم درد میگیره گاهی نه ولی معمولا دو سه روز قبل پری .الان ۶ روز مونده به پری یعنی من ماه قبل ۷ بهمن پری شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شما درسیدم دخترتون با امپول شد  منکه عزیزم دو دوره امپول زدم نشد دوره دیگ پریود میشم باید ب ...

اها.الان متوجه شدم.ببخشید هی میرم و میام. نه عزیزم اولی رو طبیعی باردار شدم فکر میکنم تنبلی داشتم ولی خبر نداشتم چون اصلا پری های منظمی هم ندارم ولی با یک ماه اقدام و کاملا طبیعی باردار شدم اما ۷ ماه پیش ک میخواستم اقدام کنم گفتم یه چکاب برم ک دیدم بلهههه  تنبلی دارم که فولی هام همه ریزن بالای ۶ نیستن دیگه قرص خوردم تا این ماه ک شد ۱۹

ولی خب این ۷ ماه اصلا اقدام نداشتما.فقط درمان شدم چون جنسیت خاصی میخواستم.واسه پسر رژیم گرفتم و از هرچیزی که بگی رعایت کردم به غیر از یکی دو مورد در کل ۷۰ درصد رعایت کردم و از طرفی اقدام برای پسر دار شدن امکان بارداری رو کم میکنه چون واسه پسر فقط ۳ بار اقدام اون هم در دو روز داری ولی اگر واست مهم نباشه روز بعد از امپول و۳ شب پشت سر هم  اقدامه.

از شما درسیدم دخترتون با امپول شد  منکه عزیزم دو دوره امپول زدم نشد دوره دیگ پریود میشم باید ب ...

چکاب قبل از بارداری خیلی عالیه هم خودت هم شوهرت اماده میشید.مثلا به ما ۳ ماه اسید فولیک و ویتامین سی و دی داد و من در کنارش قرصای تنبلی تخمدان میخوردم این ماه اخر بهم پپودر اینوفولیک داد ک کیفیت تخمدان هام هم بالا بره چون حتما میخواستم اگر خدا بخواد بهمن باردار بشم دیگه نمیدونم هستم یا نه.تو هم از سلامت خودتو شوهرت مطمعن باش بعد اقدام کن ایشالله ک جواب میگیری .دختر عمم ماه سوم امپول باردار شد زنداییم هم ماه ۴ .ایشالله ک جواب میگیر تو ام.

راستی یه سوال اگر کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم‌

من امپول hcgزدم اونم دوتا پس چرا بی بی زدم منفی شد ۹ روز بعد از امپول؟؟؟؟یعنی چی اخه میگن تا ۱۴ روز بعد امپول مثبت کاذب میاد🤔