2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بدجوووور!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 93 پست

ولله اگه برای برادر من بود نمیذاشتم با همچین زنی بره زیر یه سقف شده مهریه اشو تمام کمال بدیم میدادیم ردش میکردیم 

زنای این به درد زندگی نمیخورن

حالا بدبخت رفته تو این گرونی وسیله خریده اینا حالا فاکتوراشو میخوان که بعدها اگه اتفاقی افتاد بگیرن 😐

واقعا تعجبم از اینایی که بدی شوهرتو میکردن 

چه درست چه غلط 

تا بوده داماد جشن عروسی و طلا و خرج مخارجشو میداده زنم جهاز می آورده 

اکثرا همینن اونایی که هم دوست دارن خود داماد میگیره جهاز

اوووف شوخیه مگه تو این گرونی یه یخچال فقط ۱۵ به بالاست

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که باهاش دعوا کردم چیکار کنم؟هرچی از دهنش در اومد گفت؟؟

جوابشو نده بذار سرد بشه خودش میاد طرفت اون موقع آروم بهش بگو که بهت بر خورده 

اینقد پا رو دمش نذار 

یکمی لوند باش واسش زنانگی کن نه اینکه مثل میدون جنگ مبارزه کنی

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولله اگه برای برادر من بود نمیذاشتم با همچین زنی بره زیر یه سقف شده مهریه اشو تمام کمال بدیم میدادیم ...

شما رسم بر این هست جهیزیه خودت بخری.شهر من رسم بر این هست جهیزیه شوهرم بده عروسی هم بگیره طلاهم بگیره خونه هم رهن کنه خونواده زن هم هرچی دادن دستشون دردنکنه.برا خواهرشوهرامم همین بوده‌.شوهراشون جهیزیه گرفتن.عروسی گرفتن طلاهم گرفتن.فقط منکه نیستم تو این شهر.تازه من بهش گفتم پول عروسی نداشتی من طلاهامو میفروشم عروسی بگیریم هرچی هم گرفت من نه بهش نگفتم گفتم خوبه.تازه دخترای اطرافم پرررر ادعاااا ولی بخدا من هیچ ادعایی نداشتم.اطرافیانم شوهراشون خونه میسازن عروسی جهیزیه طلا همه چیو میگیرن.تازه سیاهه م میدن

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
ولله اگه برای برادر من بود نمیذاشتم با همچین زنی بره زیر یه سقف شده مهریه اشو تمام کمال بدیم میدادیم ...

قیمت دستت نیستا یخچال شده ۴۰ میلیون 

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑
توی شهر ما رسم هست خواهرمن.خونواده شوهرم رسم ندارن ولی بحث من اینه اگه رسم نداشتن مادرش باید اونشب ب ...

حالا اصلا به فرض که شما رسم دارین که میدونم هیچ جای ایران رسم سیاهه برای داماد نداره و نیست ولی خیلی حالا مهم نبوده که بخواین کشش بدین والا به خدا خیلی حوصله دارن با شما انگار ایه از سمت خدا نازل شده یا جزو اصول دینه که حتما باید انجام بشه اولا برا خودش خریده اصلا دوست نداره بده دوما خیلی مهم نبوده 

خواهرانه بهت میگم پایبند به زندگیت باش نه پایبند به رسم و رسومات 

جوابشو نده بذار سرد بشه خودش میاد طرفت اون موقع آروم بهش بگو که بهت بر خورده  اینقد پا رو دمش ...

عزیزم شوهر من خیلی اخلاقاش تنده و همه ش با خونوادش دنبال ادب کردن آدما و اینان.چیزی طبق میلش نباشه دعوا راه میندازه من کوتاه میام.خسته م از این رفتاراش چون خیلی باهاش راه اومدم تاالان

شما رسم بر این هست جهیزیه خودت بخری.شهر من رسم بر این هست جهیزیه شوهرم بده عروسی هم بگیره طلاهم بگیر ...

کجایی هستید عزیزم؟ ؟؟ 

عزیزم شوهر من خیلی اخلاقاش تنده و همه ش با خونوادش دنبال ادب کردن آدما و اینان.چیزی طبق میلش نباشه د ...

دیگه انتخابش کردی پس بسازش تا رفتارت نه با جنگ و دعوا 

دیگه انتخابش کردی پس بسازش تا رفتارت نه با جنگ و دعوا 

بعضی موقعها جنگ و دعوا لازمه دیگ نیست؟همه ش نمیشه من راه بیام و کوتاه بیام.یکمم اون باید راه بیاد با من؟

شما رسم بر این هست جهیزیه خودت بخری.شهر من رسم بر این هست جهیزیه شوهرم بده عروسی هم بگیره طلاهم بگیر ...

این چیزا رو میخواستی باید با کسی ازدواج میکردی که توان این چیزا رو داشته باشه

آره ما نه این چیزا رو دیدیم نه با این جور شهرا که از این رسما دارن ازدواج میکنن پسرامون

چه خبره این همه خرج 

پس خانواده عروس چی کار میکنن بلاخره زندگی مال هر دو نفره

به نظر من اگه این رسما هم نباشه 

یا هر دو طرف باید همکاری کنن 

یا هیچ کدوم و زن و شوهر با هم زندگیشونو بسازن

چه خبره همه چی رو دوش داماد

یه خانواده اگه چنتا پسر داشته باشه باید چیکار کنه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

قیمت دستت نیستا یخچال شده ۴۰ میلیون 

گفتم دیگه از ۱۵ به بالا😂

از همین معمولیاش شروع کردم

این چیزا رو میخواستی باید با کسی ازدواج میکردی که توان این چیزا رو داشته باشه آره ما نه این چیزا رو ...

خودش خواسته.خودش اومده.خودش اومد گفت من بابت هرمقدار مهربه مشکل ندارم.خودش گفت من بهترین عروسی میگیرم.خودش از رسم و رسومات ما خبر داره

بعضی موقعها جنگ و دعوا لازمه دیگ نیست؟همه ش نمیشه من راه بیام و کوتاه بیام.یکمم اون باید راه بیاد با ...

طرز رفتارت با همسر اشتباهه