2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بدجوووور!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 93 پست
دقیقا رند و خودخواه

ما اصلا رسم جهیزیه نداریم.ولی مامانم جاروبرقی و لباسشویی و مبل و سرویس خواب و ناهارخوری رو داده و ۴ دست رختخواب دیگه از این بیشتر؟؟؟

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اصلا رسم جهیزیه نداریم.ولی مامانم جاروبرقی و لباسشویی و مبل و سرویس خواب و ناهارخوری رو داده و ۴ ...

وا تو به این میگی بیشتر واقعا ؟؟؟؟جهاز ندیدی تا الان 

حالا اصلا از جهاز بگذریم واقعا چرا از داماد سیاهه میخواین روی چه حساب برای همه که تو تاپیکتن سواله 

به عرب و فارس بودن نیست.. به وظیفه اس. از قدیم وظیفه ی مرد بوده ولی رسم جدید خلق کردید. 

عزیزم منصفانه نیست واقعا.گرونی برای هر دو خانواده هست،زن و مرد باید باهم زندگیشونو بسازن

خب پسرا هم توی این شرایط واقعا با این شرایط نمیتونن ازدواج کنن،هم مسکن تهیه کنن هم مهریه سنگین بدن هم جهیزیه بگیرن هم عروسی بگیرن هم طلا بگیرن واقعا درست نیست به نظرم بار روی دوش یه نفر باشه

اونایی که چشم دیدن منو ندارن آب هویج بخورن😉✌

ما شمال هستیم عروسیه من 1000 نفر جمعیت بود که تقریبا نصفش با ما بودن نصفش با مهمونایه داماد هزینه عروسی هم سمت ما نصف نصف هست جهیزیه هم داماد 4 تا کالا میگیره بقیه اش با دختره مهریه هم هرچی عروس و داماد توافق کنن که برای من 400 هست 

کاری به رسمتون ندارم که درسته یا غلطه ولی خوب شوهرت وقتی خواستت باید این چیزارم میپزیرفته  ولی ...

به همین موندم...میترسم از اینکه برم سر زندگیم.یک دفعه نشده بخاطر من جلو خونوادش وایسته به هیچ وجه منظورم بی احترامی نیست.سیاهه رسم شهر ماست همه میدن.حداقل توقع داشتم بگه مادرجان بخاطر خانومم مینویسم چون من خیلی جاها بخاطرش از خیلی چیزا گذشتم و میگذرم

ما اصلا رسم جهیزیه نداریم.ولی مامانم جاروبرقی و لباسشویی و مبل و سرویس خواب و ناهارخوری رو داده و ۴ ...

از سرشم زیادیه.. ما چند وقت دیگه ی خاستگاری واسه برادرم داریم.. خونه تو منطقه گلستان نوساز هنوز کامل نشده با بهترین سازنده اونجا. ماشین شغل.. وسایل همه با ما طلا و خرج عروسی و عقد همه چی.. دختر اگر خاست میاره اگه نه هم ک دستش درد نکنه. مگه ما چلاغیم ک بعد منت رو سرمون باشه پسرمون نتونست وسایل خونشو بده.. نمیتونه عروسی نکنه. چه رسمایی بیخودی 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

من مهریم ۱۴ تا سکه بود،هزینه عروسی هم نصف نصف بود،جهیزیه هم صد میلیون گرفتم چهارسال پیش تازه نه الان

اونایی که چشم دیدن منو ندارن آب هویج بخورن😉✌
وا تو به این میگی بیشتر واقعا ؟؟؟؟جهاز ندیدی تا الان  حالا اصلا از جهاز بگذریم واقعا چرا از دا ...

توی شهر ما رسم هست خواهرمن.خونواده شوهرم رسم ندارن ولی بحث من اینه اگه رسم نداشتن مادرش باید اونشب به بابام میگفت ما رسم نداریم

توی شهر ما رسم هست خواهرمن.خونواده شوهرم رسم ندارن ولی بحث من اینه اگه رسم نداشتن مادرش باید اونشب ب ...

هرچی رسمتونه با همون پیش برید نه ب رسم اونا.. 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

هممممممین؟؟؟؟

این کجاش جهیزیه است؟؟؟؟

بنده خدا من بابام باباش در اومد یه زندگی تکمیل واسم گذاشت کااااامل 

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑
عزیزم منصفانه نیست واقعا.گرونی برای هر دو خانواده هست،زن و مرد باید باهم زندگیشونو بسازن خب پسرا هم ...

دقیقاااا

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑

استاتر خواهرانه بهت میگفت توقع زیادی نداشته باش وگرنه شوهرت رو از دست میدی

استاتر خواهرانه بهت میگفت توقع زیادی نداشته باش وگرنه شوهرت رو از دست میدی

الان که باهاش دعوا کردم چیکار کنم؟هرچی از دهنش در اومد گفت؟؟