2777
2789

خواهرشوهرم امشب مهمونی داره ماهم دعوتیم. اینکه شب ولن چ معنی میده آدم مهمونی بگیره کار ندارم. من میخواستم امشب با شوهرم تنها باشم. ب پدرشوهر مادرشوهرم گفتم ازطرف من ازدخترتون عذرخواهی کنید ما امشب برنامه دونفره داریم. پدرشوهرم تازه خوشحالم شد گفت چ اشکالی داره دخترم خوش باشید باهم....

دیشب شوهرم اومد خونه خواستم درجریان قرارش بدم. دیدم خودش از چندروز قبل خبرداشته و برنامه امشبمون رو کلا کنسل کرده و بهشون گفته میایم....

خیلی دلم شکست.من واسه امشب کلی ذوق داشتم. اون میگه ن زشته دعوت کردن. آخه وقتی پدرومادرش میگن مشکلی نداره. نمیدونم اون دیگ چرا .... شاید دلش نمیخواد بامن تنها باشه و مهمونی خواهرش خیلی واجب تره. اون بدون اینک از من بپرسه برناممون رو کنسل کرده و از طرف خودش قول داده.... خیلی حالم بده الن. خواهش میکنم دلداریم بدین واقعا افسرده شدم.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقد ولنتاینو گنده اش کردین 

هر روزی ک با شوهرت خوب بودی عاشق هم بودین همون روز روزه عشقتونه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بنظر منم کارتون زشته. ایشون دعوت کرده کنسل میکنین..‌ حالا شب ولنتاین چه خبره مگه فردا با هم باشین. ما هم بودیم ناراحت میشدیم دعوت کنیم زنداداش زنگ بزنه بگه میخوایم دو تایی باشیم. والا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

شب ولنتاین دیشب بودا

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

ناراحت نشو عشق اگه تو زندگی باشه هر شب میتونه شب عشق باشه الان برین تو جمع خوش بگذرونین

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

عزیزم مردا همینن بی احساسن این چیزا هم اصلا براشون مهم نیست.وقتی برای اون انقدر بی اهمیته تو چرا خودتو به ابو اتیش بزنی؟برو امشب خوش بگذون 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین