2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 149 پست
والا من به مادر شوهرم میگفتم....میگفتم ببین پسرات دوس دارن گشت و گذارو تفریحاتشون با من و خونواده من ...

بعضی چیزا انقدر تکرار شده عادی شده اصلا نگاه نمیکنن به ببین چیه هرچی هم که غلط باشه ایراد نداره فقط بشه فکر نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر من هم خیلی خودشو کشت پسر بشه ولی دختر شد بخدا تا موقع زایمان امیدواربود سونوگرافی اشتباه ...

بخدا من برام مهم نبود اما چون همش ميگه مال تو دختر ميشه مال من پسر دوس دارم حرف اون نشه

اصلا غصه نخور بگو الان اون زمان نیست به دخترا زور بگن اتفاقا دختر من یه پدری از بچه شما دربیاره میبینی چه دختر خوشگل زرنگ شیرین ماهی بشه که همه عاشقش بشن اصلا نقطه ضعف نده بگو یه مامان و بابا داره مثل شیر پشتشن نمیزارن کسی به دخترم چپ نگاه کنه با شوخی و خنده بگو بزار بدونن که اگه بچت دختر باشه نتنها ناراحت نیستی بلکه خیلی خوشحالی و دوسش داری واقعا هم دختر باشه یه دلبریی کنه همه فامیل عاشقش بشن اونقدر دختربچه ها شیرینن😍😍انشال.. بسلامتی بغل بگیری کوچولوی ناز رو 

نه من يازده هفتم اونم پنج هفته منم چون جنسيت معلوم نيست بدم مياد اينجور ميگن اگه معلوم بود كه ناراحت ...

احتمالا فهمیدن بدت میاد اذیت میکنن

میگم کلا اهمیت نده

بگو تازه دخترای الان زورشون بیشتره یموقع شکایت نکنید پسرتونو زد

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
اصلا نگفتن دختر بشه پسرمون بگيره ميگه پسر ما دختر شمارو كتك ميزنه

بی خیال محل نده. 

خواهرشوهر من میگفت شما دوتایی عصبی هستید بچه تون دختر میشه😳😑

الان خودش دوتا دختر داره من دو تا پسر😑

برا من که فرقی نداره من عاشق دختر بودم خدا خواست بهم دو تا پسر داد الانم خیلی راضی و شاکرم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
احتمالا فهمیدن بدت میاد اذیت میکنن میگم کلا اهمیت نده بگو تازه دخترای الان زورشون بیشتره یموق ...

از اول نامزدي به من ميگفت اون موقع من اصلا نميدونستم بچه چيه ميگفت بچه تو دختر ميشه بچه من پسر

از اول نامزدي به من ميگفت اون موقع من اصلا نميدونستم بچه چيه ميگفت بچه تو دختر ميشه بچه من پسر

بی فرهنگن چقدر

واقعا راست گفتن جواب ابلهان خاموشیس

فقط محل نده نذار بفهمن ناراحت میشی

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا