2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 149 پست

مگه دختر چشه منکه دوتا دختر دارم انقد خوشحالم که خدا میدونه پسر نعمت دختر برکت هیج فرقی هم نمیکنه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانواده شوهرم اکثرا پسر دارن یعنی مادرشوهرم ۶ تا پسر دختر نداره یا جاریام ۴ تا پسر دوتا پسر ویک پ ...

واقعا متاسفم واسه اينجور آدما نميدونم اون دنيا چجور ميخوان جواب بدن خوبه پسراشونم هيچ گلي به سرشون نزدن

😂😂😂😂

بخدا با اینکه ۶ ماه کوچیکتره یه سر وگردن از پسر عموش بزرگتره پسره می ترسه بهش چپ نگاه کنه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

منم چيزي نميگم چون من مشكلي با دختر داشتن ندارم ولي اين همه پيشگويي و اطمينانشون داغونم كرده

بابا شوخیه

بگو هیچ جوره برام مهم نیس اگ بچم دختر شه پسرشما رو میکشم طرف خودم  واگ پسر شه نمیزارم ب دختر شما نگاه کنه😁

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ای بابا حرص نخور واسه بچت بده.

بهشون بگو من دارم به تربیت دخترم فکر میکنم شما به چه چیزایی فکر میکنید‌ چقد دغدغه هامون با هم فرق داره بعدم بخند.تا تهشون میسوزه بهت قول میدم.حتما کلمه دختر رو بگو که فکر نکنن واست مهمه.والا یه بار جواب بده

فقط خدا
از نظر اونا بده آخه شوهرش همش ميگه بچه فقط پسر خوبه

خب تو به اونا چیکار داری توهم بگو ماهم دختر میخایم که ببینه که حرص نمیخوری خوشحالم میشی مشکل تو خودتی نه خواهرشوهرت عزیزم...تو سکوت میکنی حرص میخوری اونم اینو میفهمه و ادامه میده...من جات بودم میگفتم دختر واسه پدر و مادر میمونه پسر که ازدواج کرد رفت دیگه سال به سال نمی بینیش از قدیم گفتن ازپسر میپرسن اهل کجایی؟میگه هنوز ازدواج نکردم☺ به همین سادگی به همین خوشمزگی☺

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اوف ادم دلش خنک می شه انشاالله سالم باشه ولی اگه دخترم بود بهش یاد بده حرف زور کسیو گوش نکنه بگو زدن زشته ولی کتک خوردن زشت تر از اونه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

😂😂😂خوب میکنه اقتدار یعنی همین....خدا حفظش کنه عزیزم ببوسش😘😘😘❤❤❤❤

مرسی چشم فدای شما 

خودت عروس خوبی بودی میخوان دختر دارشی عروس پسرشون شه😍😍😍

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...