نامه ای به تو.. 
خیلی خوشحالم که عاشقت شدم .. 
خوشحالم که خودم رو به تو سپردم .. خوشحالم که مردی به قدرت و مهربونی تو مراقبم هست و دیگه تنها نیستم .. از صمیم قلبم خوشحالم همسرم .. تو هدیه ی ارزنده ای به من دادی توی زندگیم .. بهم یاد دادی که به مردم  اعتماد کنم و از نتیجه ی اعتمادم نترسم، این بر خلاف قواعد من بود و حالا مثل سیاره ای که با بر خوردش به یه سیاره ی دیگه ؛ میتونه سرعت و جهت ندارش رو تغییر بده ، تو منو عوض کردی .. میدونی چرا ؟ چون من میدونم که دیگه ؛ از الان تا وقتی که توی این زندگی همراه همیم؛ کسی مثل ترو دارم که پشتش قایم بشم .. (فکر نکن که خیلی بچه م و نُنرم) ..  من الان یک زن بالغم که کودک ننر درونش رو به دست های قوی مردش سپرده و البته بهت اعتراف میکنم که اون قدر ها هم ازین همه قابلیت دسترسی ای که بهت دادم مطمن نیستم عشق من؛)
این همه قابلیت دسترسی تو به اعماق نرم و خونی وجودم، منو بی نهایت ضعیف و آسیب پذیر میکنه..
صریح بودن من رو ببخش عزیز دلم؛ نمیتونم بگم که خیلی اوقات از قضاوت هات و عکس العمل هات نمیترسم .. 
راستش بعضی اوقات باهام خیلی صادق و رُک هستی  و اینکه همیشه هم طرف حق رو میگیری یکم ترسناکه.. 
 درک میکنم که همین ویژگی هات هستن که توی زندگی با مردم و جامعه، ترو فرد قابل اعتماد و قوی ای ساختن ، اما فکر میکنم برای بر خورد با من بهتره زره  سخت و سنگین عاقله مردی را در بیاوری ؛) 
راستش وقتی که فکرش رو میکنم
 این که عکس العمله من، همیشه به سمت حق نباشه منو میترسونه و متاسفانه  احتمالش هم خیلی زیاده (من نمیتونم بهت قول بدم که همیشه دختر خوبی باشم؛)
مرد خوبم  تو سر راست و رُک هستی و عمدتا به دنبال رفع موانع زندگیمونی ، اما خیلی اوقات من ، برای مشکلات زندگیمان تنها گوش شنوا میخواهم و واقعا نمیخواهم که خودت رو درگیر کنی ♡ این رو بدون و خواهش میکنم ،  بیا تا فقط تلاش کنیم بیشتر طرف هم باشیم ، بیشتر همو ببخشیم و بیشتر از هم حمایت کنیم .. اون وقت میبینی که همسرت (ینی من) قوی تر و شادتر و زیباتر میشم و بهتر میتونم حوادث و وقایع بغرنج رو مدیریت کنم ..  
و اون وقت که دیدی که من با خواسته ی خودخواهانه م (که حمایت کور کورانه ی توءه:) استوار شدم ، کم کم میتونی از اشتباهاتم در گوشم نجوا کنی و بهت قول میدهم که کودک لجباز و ترسیده ی درونم ، بیشتر اشتباهاتش رو بپذیره و مقاومت کنه .. اون وقت من هم عمرم طولانی تر میشه و کمتر سکته میکنم و به هر دوتامون بیشتر خوش و راحت میگذره :) 
ببخشید که انقدر خودخواهانه نوشتم ولی خب اینم روش عاشقانه ی منه دیگه؛)م
مرد صادق و گیرای من، بدون که در حالتی که دوتاییمون بی دفاع و آسیب پذیر هستیم باید بیشتر از این ها مراقب احساسات هم باشیم و این چیزیه که باید دوتاییمون یاد بگیریم .. من روش تو رو و تو هم روش من رو  .. 
و درآخر بهت اطمینان میدهم که  من با تمام وجودم، عاشق هر چیزی که هستم که مدله توءه و در راه و روش توءه :)