2777
2789
عنوان

کادوی ادبی ولنتاین، خوبه؟

222 بازدید | 17 پست

نامه ای به تو.. 

خیلی خوشحالم که عاشقت شدم .. 

خوشحالم که خودم رو به تو سپردم .. خوشحالم که مردی به قدرت و مهربونی تو مراقبم هست و دیگه تنها نیستم .. از صمیم قلبم خوشحالم همسرم .. تو هدیه ی ارزنده ای به من دادی توی زندگیم .. بهم یاد دادی که به مردم  اعتماد کنم و از نتیجه ی اعتمادم نترسم، این بر خلاف قواعد من بود و حالا مثل سیاره ای که با بر خوردش به یه سیاره ی دیگه ؛ میتونه سرعت و جهت ندارش رو تغییر بده ، تو منو عوض کردی .. میدونی چرا ؟ چون من میدونم که دیگه ؛ از الان تا وقتی که توی این زندگی همراه همیم؛ کسی مثل ترو دارم که پشتش قایم بشم .. (فکر نکن که خیلی بچه م و نُنرم) ..  من الان یک زن بالغم که کودک ننر درونش رو به دست های قوی مردش سپرده و البته بهت اعتراف میکنم که اون قدر ها هم ازین همه قابلیت دسترسی ای که بهت دادم مطمن نیستم عشق من؛)

این همه قابلیت دسترسی تو به اعماق نرم و خونی وجودم، منو بی نهایت ضعیف و آسیب پذیر میکنه..

صریح بودن من رو ببخش عزیز دلم؛ نمیتونم بگم که خیلی اوقات از قضاوت هات و عکس العمل هات نمیترسم .. 

راستش بعضی اوقات باهام خیلی صادق و رُک هستی  و اینکه همیشه هم طرف حق رو میگیری یکم ترسناکه.. 

درک میکنم که همین ویژگی هات هستن که توی زندگی با مردم و جامعه، ترو فرد قابل اعتماد و قوی ای ساختن ، اما فکر میکنم برای بر خورد با من بهتره زره  سخت و سنگین عاقله مردی را در بیاوری ؛) 

راستش وقتی که فکرش رو میکنم

این که عکس العمله من، همیشه به سمت حق نباشه منو میترسونه و متاسفانه  احتمالش هم خیلی زیاده (من نمیتونم بهت قول بدم که همیشه دختر خوبی باشم؛)

مرد خوبم  تو سر راست و رُک هستی و عمدتا به دنبال رفع موانع زندگیمونی ، اما خیلی اوقات من ، برای مشکلات زندگیمان تنها گوش شنوا میخواهم و واقعا نمیخواهم که خودت رو درگیر کنی ♡ این رو بدون و خواهش میکنم ،  بیا تا فقط تلاش کنیم بیشتر طرف هم باشیم ، بیشتر همو ببخشیم و بیشتر از هم حمایت کنیم .. اون وقت میبینی که همسرت (ینی من) قوی تر و شادتر و زیباتر میشم و بهتر میتونم حوادث و وقایع بغرنج رو مدیریت کنم ..  

و اون وقت که دیدی که من با خواسته ی خودخواهانه م (که حمایت کور کورانه ی توءه:) استوار شدم ، کم کم میتونی از اشتباهاتم در گوشم نجوا کنی و بهت قول میدهم که کودک لجباز و ترسیده ی درونم ، بیشتر اشتباهاتش رو بپذیره و مقاومت کنه .. اون وقت من هم عمرم طولانی تر میشه و کمتر سکته میکنم و به هر دوتامون بیشتر خوش و راحت میگذره :) 

ببخشید که انقدر خودخواهانه نوشتم ولی خب اینم روش عاشقانه ی منه دیگه؛)م

مرد صادق و گیرای من، بدون که در حالتی که دوتاییمون بی دفاع و آسیب پذیر هستیم باید بیشتر از این ها مراقب احساسات هم باشیم و این چیزیه که باید دوتاییمون یاد بگیریم .. من روش تو رو و تو هم روش من رو  .. 

و درآخر بهت اطمینان میدهم که  من با تمام وجودم، عاشق هر چیزی که هستم که مدله توءه و در راه و روش توءه :)

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نامه متنفرم😞😞😞😞😞

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

خیلی عالیه ❤

اما فکر می کنم اون قسمتی که میگین کسی مثل تو دارم که پشتش قایم بشم زیاد جالب نباشه 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

براش بنویس خبر داری که شهری روی لبخند تو شاعر شد؟چرا اینگونه کافرگونه بی رحمانه میخندی؟#صاحب_عزیزی

مغزم از همهمه پر یکسره تا جا نشدن،ترس بد دارم از این حالت دیوانه شدن#صاحب_عزیزی

نامه خیلی چیپه به نظرم!

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

بچه ها ، توی تاپیک قبلیم که گذاشتمش و راجب شرایطم گفتم ؛ بچه ها بم گفتن که ۱_کارم ضایع ست و ۲_خوب ننوشتمش و ۳_احساس توش نیست 🙄😪 کلا نا امید شدم  .. خیلی وقت بود دست به قلم نبرده بودم .. فک کنم گند زدم ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

خیلی زیبا مردا عاشق اینن که زن قدر دانشون باشه و تو بخوبی تونستی احساساتتو بیان کنی و دو جانبه حرف زدی هم خودتو.کیه زن قوی نشون دادی هم اون و  و بااین حال که نیازمندشی تونستی اینم بگی که خودتم میتونی از پس خودت بربیای  

کاش همونقدر که چوب سادگیمونو.میخوردیم نون مهربونیمونم میخوردیم.