2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا دارم 

خودم و‌همسرم عاشق بچه ایم اما دوساله همین دوتا بیچارم کردن که ما داداش هم‌میخواییم 

الان سومی تو راههه که عاشقشمممممم

البته بگم شرایط زندگی همه فرق داره 

مهم اینه بچه ها تو شرایط و امکانات خوب بزرگ شن‌

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕

منم به زمانی دخترم همش خواهر برادر میخواست، ولی الان که داره میگه من‌چه خنگ بودم داشتم راحت زندگی مو میکردم ،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خودم تک فرزند هستم بعد فوت پدر مادرم دیگه واقعا خیلی تنها شدم نه فامیلی نه کسی خیلی متنفرم از این تنهاییی 

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕

من یه پسر دارم ۱۳ سالشه . بخاطر اختلاف با شوهر نذاشتم باردار شم . الانم ناراحت نیستم پسرمم اصلا ناراحت نیست . فقط میگه فامیلا بهم میگن به مامان بابات بگو بچه میخوام ناراحت میشم گفتم بهشون بگو زندگی ما به کسی ربط نداره 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔

تک فرزندهستم فقط تاازدواج عروسی خوبه بعدش نه

بزار یکیم بشه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه