2777
2789
عنوان

تک فرزندی.... حیاتیه لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اینجا مشاور داشتیم

عزیزم میتونی از قسمت کلینیک سوالت رو بپرسی و مشاوره بگیری

ولی تصمیم نهایی رو خودت بگیر با عقل و منطق نه احساس 

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
به ادامه ی زندگیم مطمئن نیستم.        خودم که اصلا نمیخوام این بچه ناراحتی میکن ...

عزیزم بچه که عقلش کامل نیست ،شما باید شرایط بسنجی ، با زبون راضیش کن . مسله ای به این مهمی رو که بچه نباید راجبش تصمیم بگیره ،شک نکن تصمیم خودت بهترینه

دیدم که میگم . بخاطر دلسوزی بچه اول ، که دلش خواهر برادر میخواد و تنهاس و... بچه دوم آوردن الان روزی هزار بار خودشون لعنت میکنن

پس چرا اکثریت نوشتن تک فرزند نزار بمونه بچه ات

بنظرم شرایط زندگی هرکسی فرق داره..مثلا شما میگی با همسرت مشکل داری شاید واقعا به صلاح نباشه که بچه دیگه بیاری شایدم با آوردن بچه دیگه زندگیت بهتر بشه و به نفع بچه اول باشه....بچه شما اگه تک فرزند بشه انتخاب خود شما بوده ممکنه چن سال بعد بخاطر این تصمیمت حتی پشیمون بشی ولی مثلا من خودم تک فرزند شدم چون پدرم فوت کردم پس دیگه چاره ای نبوده.....بنظرم خودت باید فکر کنی و تصمیم درست رو بگیری

کاش اینجا مشاور داشتیم

اینم مد نظر داشته باش که بچه ها تو یه سنی دنبال خواهر و برادر هستن ولی بعدا یادشون میره تازه خوشحالم میشن

الان مشکلات جامعه انقدر زیاد شده که خواهر و برادر ها سال به سال همدیگه رو نمی بینن هر کسی پی مشکلات خودش هست در واقع همه یه جوری تنها هستن

دقت کنی خانواده هر چه فقیر تر باشه تعداد بچه ها هم بیشتر هست 😉

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
خدارو شکرکن واسه بچه هات خدا بعضی وقتا یه چیزایی رو از آدم میگیره ولی به جاش چیزای دیگه میده.

اره واقعا 

ولی گاهی تو تنهایی خودم اذیت میشم

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕
مبارک باشه عزیزم انشالله خدابرات نگهشون داره منم سه تا دارم

قربوننننننت مرسی عزیزم 

خدا برات حفظشون کنه

بارداری؟

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕
نه عزیزم آخرین بچم یک سال دوماهشه

ای جانممممم خدا حفظش کنه 😍😍😍

عاشق خونه ایم که صدای بچه توش باشه