2777
2789
جون مادرتون یه تاپیک بزنید زنا دیگه ازدواج نکنن

هر وقت مردا دیگه صدبار نیومدن خواستگاری چشم دیگه زنام ازدواج نمیکنن😒😒😒😒😒😒

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید پیش دوستاش

یعنی شما رو تنها گذاشته دوستاش واجبن یعنی چی اخلاق سگی داره ببخشید اگه غیرت داشت تنهات نمیذاشت نصفه شبی

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
هر وقت مردا دیگه صدبار نیومدن خواستگاری چشم دیگه زنام ازدواج نمیکنن😒😒😒😒😒😒

خدایی اصلا بیان هر کی اومد باید زنش بشی:؟؟؟؟ تف تو هرچی مرده که عرضه مسئولیت نداره میره زن میگیره

وقتی ماه کامل بشه ...
نکنه توهم زن بگیری عتیقه بشی؟ 

شیرین جان، من خانمم و تو انتخاب شوهرم بیشترین دقت را داشتم و خداراشکر بهترین انتخاب را کردم و دلم برا امثال شما میسوزه که قبل ازدواج کله هاتون داغه و بعدش می‌فهمید دچار چه عتیقه هایی شدین و بعدش میاین پیش امثال من که وکیل هستیم برای طلاق گرفتن😏 

خدایی اصلا بیان هر کی اومد باید زنش بشی:؟؟؟؟ تف تو هرچی مرده که عرضه مسئولیت نداره میره زن میگیره

نه هر کی ولی نمیشه شناخت طرفو 

الان دیگه طرفو می بینی میگی امامه فرداش یه ابلیسی میشه بیا و ببین