2777
2789
اصلا الان جای این حرفا نیست

اتفاقا جای این حرفا هست، چرا. ما سهم خودمون تو این مشکلی که الان حادث شده نادیده میگیریم؟ من فقط بعنوان کسی که شاید بیشتر از شما با این موارد سروکار داشته توصیه میکنم تا جوونید و سنتون کمه اینجور مشکلها را حل و رفع کنید، نسپارید دست گذر زمان و امید اینکه شوهر سرش به سنگ بخوره، بخدا آدم اعصابش داغون میشه، من دارم میترکم چطور با کسی زندگی کنم که باردار باشم و شبها بره دنبال رفیق بازی،... توروخدا  اگه با صحبت، یا مشاوره مشکلتون حل نشد زود جدا بشید و نسوزید و نسازسازید که عمر و جوونی دیگه برنمیگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاء الله همه عاقبت به خیر بشیم ولی من و همسرم یه انتخاب عاقلانه کردیم که حالا یک زندگی عاشقانه دا ...

باشه باشه خودتو نکش 

فردا یه مشاوره از شوهرت بگیر مشکل روحیت حل بشه

مجانی هم هست تازه 

باشه باشه خودتو نکش  فردا یه مشاوره از شوهرت بگیر مشکل روحیت حل بشه مجانی هم هست تازه

شما درو دهاتی با اون پسرای هرزه و الاف و رفیق باز که شوهرتون شدن و بدبختون کردن باید بیاین پیش ما برا مشاوره و برا طلاق😏😏😏

باشه باشه خودتو نکش  فردا یه مشاوره از شوهرت بگیر مشکل روحیت حل بشه مجانی هم هست تازه

شما درو دهاتی با اون پسرای هرزه و الاف و رفیق باز که شوهرتون شدن و بدبختون کردن باید بیاین پیش ما برا مشاوره و برا طلاق😏😏😏

شما درو دهاتی با اون پسرای هرزه و الاف و رفیق باز که شوهرتون شدن و بدبختون کردن باید بیاین پیش ما بر ...

من مجردم 

ساکن تهرانم 

پاشو یه قرار بزارم بیا ببرمت یه دوری بزنی روحیه ت باز شه حدس میزنم

یا قیافت تخمیه یا فقیری یا زندگی خیلی سختی داری که اینجوری رفتار میکنی 

امیدوارم زندگیت خوب شه

دلم برات سوخت 

شما درو دهاتی با اون پسرای هرزه و الاف و رفیق باز که شوهرتون شدن و بدبختون کردن باید بیاین پیش ما بر ...

خودتو کنترل کن به هر حال هر کی یجوریه سعی کن با وضعیتت کنار بیای 

زیزیگولو جان بیا کامنت این خانم وکیلو بخون 

عجب خانم وکیلی به به اینهمه به گفته ی خودش درس خونده تحصیلات بالاداره ولی حرف زدنش خیلی خیلی سطح پایینه.. برام خیلی عجیبه والااا

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم....