الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو بیچاره نیستی عزیزم شوهرت بیچاره ست که بخاطر رفیق زنشو میفروشه😑😑😑
گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
خانم وکیل اینقدربااطمینان ازانتخابتون حرف نزنیدومغرورنشید... عزیزم جوجه روآخرپاییزمیشمرن.....ثابت شد ...
ان شاء الله همه عاقبت به خیر بشیم ولی من و همسرم یه انتخاب عاقلانه کردیم که حالا یک زندگی عاشقانه داریم... خداراشکر هم ایشون دکترای روانشناس هستند هم من دکترای حقوق و خیییلی بیشتر از شما ها با پرونده های طلاق و اختلافات زناشویی درارتباط بودیم و خداراشکر روش زندگیمون همین جمله لقمان بود که ادب از که آموختی از بی ادبان، ما هم هر چقدر این مشکلات و اشتباهات زن و شوهرها را میدیدیم برعکسش عمل میکردیم... تداوم و استحکام یه زندگی مرهون اون فنداسیون و بن مایه های اون زندگیه که اونم چیزی نیست جز انتخاب عاقلانه کردن