2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

326 بازدید | 28 پست

همش با شوهرم دعوا داریم منم انگار تحملم تموم شده خیلی زود صدام بلند میشه بد دهن شدم بخدا انقدر از لحاظ روحی تحت فشارم میزاره انگار تیک دارم حالم بد میشه داد میزنم خودمو میزنم بعدش بی حس میفتم زمین پسرمم بخدا استرسی شده همیشه عصبیه خدا لعنتم کنه که پسرمو همش ناراحت میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی من داد میزنم از ترس گوشاشو میگیره اونم میگه تمومش کنین بخدا اگه دست خودم بود میزدم به بیخیالی ولی نمیدونم چه مرگمه اصلا کنترلم دست خودم نیست بیاین سرزنشم کنین تا آ دم شم میخوام با خانوادم حرف بزنم بنظر خودم جداشدن از شوهرم بهترین کاره پسرم کمتر آسیب میبینه  

الهی بگردم بچه رو...خودتوبزاربجاش.یا بشین یک فیلم خوزنی..ضرب و شتم ببین چه تاثیری رووت داره.ضربدرصدک ...

من و شوهرم زندگی خوبی داشتیم ای خدا یه شبه زندگیمون خراب شد هرشب شد دعوا طفلی پسرم بخدا داغون شده 

سعی کن‌دعوا نکنی بری تو اتاق از خونه بزنی بیرون بری حمام و...

بیشتر وقتا اینکارو میکنم متاسفانه شوهرم حتی اگه چند روزم بگذره همش بحثو کش میده منم مثل روانیا شدم 

بنظرتون بچه های طلاق خیلی آسیب میبینن یا بچه هایی که همش دعوای پدر و مادر و میبینن؟یا اینکه کوتاه بیام بزارم شوهرم هرچی دلش خواست راجع خانوادم بگه و بزنم به بیخیالی ؟

من و شوهرم زندگی خوبی داشتیم ای خدا یه شبه زندگیمون خراب شد هرشب شد دعوا طفلی پسرم بخدا داغون شده&nb ...

چطویه شبه؟باهرشب دعواکاردرست میشه؟برومشاورخب عین..دوجلسه س خعلی تاثیرگزاشته...هنومحمدونفرستادم حتما موثرتره اگه هردو بریم..اخلاقم بهترشده مشتاق شده بیاد.ادمی که مخالف مشاوربود

الهی و ربی من لی غیرک
من وقتی افسردگی داشتم دقیقا رفتارم عین شما بود

بخدا دست خودم نیست بعدش یادم میاد چقد دیوونه شدم،یه سال و نیمه بخاطر شوهرم و خانوادم همش دعوا داریم دیگه مغزم نمی کشه خب نمیدونم بیشتر کی مقصره ولی از طرف شوهرم خیلی اذیت میشم،شما چیکار کردی الان بهتری؟

چطویه شبه؟باهرشب دعواکاردرست میشه؟برومشاورخب عین..دوجلسه س خعلی تاثیرگزاشته...هنومحمدونفرستادم حتما ...

شوهرم و کل خانوادم باهم دعواشون شد سر اینکه بابام به خواهرم زمین بیشتری داد جای اینکه بابت هدیه ش تشکرکنم به بابام فحش داد یک سال و نیمه کوتاه نمیاد همش حرف خانوادمو میزنه منم دیگه طاقت حرف شنیدنو ندارم،شوهرم نمیاد بهش گفتم میگه مشکل از خودته که همش داد میزنی و بچه رو  میترسونی