خانوما من الان هفته ده هستم امروز از ظهر تاحالا کمر درد دارم استراحت میکنم خوبم اما نمیتونم سرپا بایستم. الانم اومدم بلند شم زیر دلم جوری شدید درد گرفت که نفسم بالا نمیومد😢😢😥😥😥 خطرناکه؟
دردم شبیه درد پریود نبود حس کردم انگار چاقو کردن تو شکمم😣
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
درد مثل پریود که میگیره و ول میکنه خطرناکه درد میزنه به کمر و زیر دل
من از دیروز این درد دارم
البته ن ب شدت
شاید در طول روز پنج دقیقه و خفیف
فکر میکنم بخاطر وجود هماتوم باشه
فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارم یکم. به دکترمم گفتم گفت فعلا نمیتونم بهت قرص بدم با سرکه خودتو بشور😐
برو یه دکتر دیگه چک کن معمولا آنتی بیوتین میدن مگر اینکه مشکل دیگه ای داشته باشی. درسته قرص خوردن عمل شایع و درستی تو بارداری نیست اما هیچ چیز خطرناکتر از عفونت نیست. ضمنا حتما آب زیاد بخور به اضافه ویتامین سی و عدس و و جعفری هم خیلی خوبه. باقی چیزها رو می ترسم مشکل ایجاد کنه. اما حتما دوباره آزمایش بده ببر یک دکتر دیگه ببینه
من ۸ هفته سونو دادم هماتوم نداشتم خونریزی هم ندارم. انشاالله خدا حفظش کنه
الهی شکررر
ان شاءالله ب سلامتی بغل بگیریش
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه شدید شد حتما به دکتر مراجعه کن گاهی هم درد کاذبه حتی شنبه هم میتونی بری دکتر بگی
خونمون طبقه دوم هست
پله برام ممنوع هست
استراحت مطلق هستم
۱۰ اسفند نوبت سونو ان تی دارم گفتم تا اون موقع صبر کنم
1
5
10
15
20
25
30
35
40