2777
2789

نمیدونم فعلا که دسش خیلی خالیه قبل اینکه چیزی بگیره بهش گفتم لازم نیس برای من چیزی بگیری ولی برای مادرای دوتامون بگیراوناکه نمیدونن وضع مالیت بده حداقل خوشحال میشن گفت ببینم

ان شاالله همه به حاجتشون برسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من اصلا بلد نیست یعنی خانواده اصلا بهش یاد ندادن تولد ها حتی کادو باید خرید

اوائل ناراحت میشدم چون خودم میخریدم یا مثلا کیک میزدم و ازن کارا 

الان ناراحت نمیشم دیگه بی تفاوتم اونم نمیخره منم نمیخرم شدیم شکل خانوادش😁

امسال بعد ۸سال زندگی گفت میخوام برات کادو بخرم چی بخرم😅

شاید باورتون نشه هرچی فکر کردم نفهمیدم بگم چی!

Silenc says a lot more than you think 🤍
من .ب هیچ مناسبی نخریده تبریکم نگفته  منه احمقم تولداشو روز مردو مناسبتا رو اگه کادو هم نگیرم ...

عشق بده بدون چشمداشت و منت

جواب میده

وقتی منت میزاریم یا چشمداشت داریم کار ناخودآگاه خراب میشه

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

من بخدا با یه کش مو هم خوشحال میشم..کادو که نباید حتما خیلی گرون باشه که دستشون تنگه ... خودمون بد عادتشون میکنیم ..... از بچگی کسی چیزی بهم میداد خوشحال میشدم.... کلا رابطمون خرابه.... فک نکنم چیزی بهم بده.... 

چرا بیشعور باشی شما خانووومی این مردا بی ذوقن

اخه تا کی خودمو بزنم ب اون راه .عقده کادو ندارم لااقل تبریک بگه .فقط بلده توجمع بگه من الم بلم زنم ازم راضیه .خدانگذره از مادرش ک این جوری ادبش کرده ازش متنفرم ۳ساله خون ب جیگر شدم

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭
عشق بده بدون چشمداشت و منت جواب میده وقتی منت میزاریم یا چشمداشت داریم کار ناخودآگاه خراب میشه

بخدا هیچوقت ب روش نیاوردم فقط اینجا درددل میکنم حتی تبریکم نمیگه فقط برا مامانش پسرخوبیه برا من ی گوهه

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭

مگه میشه ی مرد هیچی نخره؟والا نداشته باشه هم دیگه میتونه 50 تومن کارت هدیه بده.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤