2777
2789
عنوان

خانما بیایین رهنمایی درباره مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست
مامانم زورم کرده که حتما زنگ بزن بهش زشته

وای مامانا همیشه دلشون دریاست مامان منم هرچی بشه هی میگه عیب نداره.

منم پارسال براش پارچه مانتویی خریدم به چه گرونی بعد با همسرم بحثم شد اوناهم فهمیدن.مادرشوهرمم پارچه رو داده بود ب دخترش گفته بود نه خودشو میخوان نه کادوشو ببر پسش بده😑😑😑دیگه دوست ندارم زهرمار هم براش بخرم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
اوف چقد بده ادم مجبوری باید زنگ بزنه من واقعا باهاش مشکل نداشتم هر کاری میکرد گذشت میکردم اما از اون ...

آخی، خودشون هیچکاری نمیکنن ولی یه دنیا طلبکارن ، مادرشوهر منم از الان میگه بچه ات به دنیا بیاد واسه اش پیرهن میخرم، خسته نباشه واقعا میگم یهو ورشکست میشی 😒😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مامانا همیشه دلشون دریاست مامان منم هرچی بشه هی میگه عیب نداره. منم پارسال براش پارچه مانتویی خ ...

کادورو رو که پس نمیدن تو هم نخر

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
آخی، خودشون هیچکاری نمیکنن ولی یه دنیا طلبکارن ، مادرشوهر منم از الان میگه بچه ات به دنیا بیاد واسه ...

مادرشوهر من کلی زمین برنج داره وضعش خوبه اما خسیسه واسه خودشم خرج نمیکنه

کادورو رو که پس نمیدن تو هم نخر

اره زنیکه احمق بجای اینکه بزرگتری کنه مارو اشتی بده .اتیش بیار معرکه شده بود

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
اره زنیکه احمق بجای اینکه بزرگتری کنه مارو اشتی بده .اتیش بیار معرکه شده بود

خدایا کی قرار ما از دیت این مادرشوهرا راحت بشیم خداکنه شوهرم راضی بشه بعد از عید از خونشون بریم دیگه خسته شدم از رفت و امد وقت و بی وقتشون

خدایا کی قرار ما از دیت این مادرشوهرا راحت بشیم خداکنه شوهرم راضی بشه بعد از عید از خونشون بریم دیگه ...

منم با جاریم یکسال زندگی کردم واقعا سخت بود الان خیلی راحتم خداروشکر